![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Nikt sie nie chwali a tymczasem na stronie oddziału Nowy Sącz ukazały się foty z wystawy z ostatniej niedzieli :
Rodzynek reprezentujacy psy - Eurys, tradycyjnie wywiózł BOBa ![]() W klasie otwartej spotkały się Eresh i Dona (NDSwR) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Zazdrościmy Wam szampańskiej zabawy (sądząc ze zdjęć). Złośliwie spytam, dlaczego Bożenka ukrywa Tatusia Roku? Czyżby wyłysiał od nadmiaru pociech??
![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Dzięki za info o wystawie i fotki. "Tatusia roku" nie wystawiałam w Nowym Sączu bo jechać sama na wystawę z dwójką psów nie jest dla mnie proste. Poza tym chciałam sprawdzić czy Ereshki miłość do Eurysia, jaka objawiła się w Krakowie, to stałe uczucie
![]() Natomiast Maxowi ojcostwo służy bo sierść ma iście zimową z wyjątkowo piękną kryzą, którą będziemy prezentować na wystawie w Zakopanem w najbliższy weekend. Mamy nadzieję że paru górali zachwyci tak jak w zeszłym roku. Próżna jestem prawda? ![]() Poza tym ogłaszam konkurs z główną nagrodą - ptasim mleczkiem (Gaga co Ty na to?) czyje to zdjęcie Ereshki czy Eurysia? ![]() Dla ułatwienia wklejam wspólne fotki Eurysia i Ereshki POWODZENIA Ereshka pierwsza od lewej i jeszcze jedno ![]() Od lewej Euryś i Ereshka. Poznać w rzeczywistości trudno nie jest ale przy portretach można też łatwo po pewnym szczególe ![]()
![]() |
#5 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja bym powiedziała, że to Ereshka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Kurczaki, sprzatneli mi to ptasie mleczko sprzed nosa ....
Ereshka oczywiscie ![]() Choc ludzaco podobna do braciszka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Błędna odpowiedź!!! Jest to EURYPIDES !!!!, przynajmniej tak wynika ze zdjęć na stronie Eurego. Sama się nabrałam
![]() Myślałam że Danusia z Krzysztofem umieścili zdjęcie Ereshki w albumie Wystawy - Nowy Sącz omyłkowo. Ale nie !!! Ten album dotyczy Nowego Sącza 2006 a ja z Ereshką wtedy w Nowym Sączu nie byłam. Nawet Danusi spodnie jeansowe jakie miała na wystawie zgadzają się z pozostałymi zdjęciami z tego albumu. A dałabym sobie czubek nosa obciąć, że widzę Ereshkę. W związku z tym że ja też się pomyliłam ptasie mleczko skonsumujemy wspólnie na kawie w Łodzi na klubówce. ![]() Pozdrawiamy
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
OK, na a te kawe to ja stawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
Kurde, ja też bym sobie dała pazury obciąć, że to Ereszka!
![]() |
#10 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Na tym zdjęciu jest oczywiście Euryś, sfotografowany na wystawie w 2006 r. przez fotografa oddziału w Nowym Sączu. Zjęcie ściągneliśmy ze stron oddziału. Ma fajny "klimat" (światło), bo zostało zrobione pod półprzezroczystą osłoną sceny, na której były finały. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Chciałam zauwazyć, że we wszelakich regulaminach konkursowych zaznaczony jest zakaz udziału rodzin, pracowników itp
![]() ![]() ![]() Umówmy sie, ze na najbliższym spotakniu ( to chyba to przed wystawa w Łodzi) usiądziemy do wspólnego biesiadowania nad kawa i ptasim mleczkiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Zdjęcie, które i u mnie wprowadziło trochę zamieszania pozwoliło mi na dostrzeżenie pewnej subtelne ale jak ważnej różnicy w rozpoznawaniu portrecików Ereshki i Eurysia. Euryś po poroztu ma lepiej doczyszczone uszy
![]() ![]() Może inni mają jakieś sprawdzone metody na uszy i zęby. Ja kupiuję do czyszczenia uszu taki środek robiony w klinice weterynaryjnej jak widać na zdjęciach albo mniej skuteczny, albo cierpliwość i determonacja w dążeniu do doskonałości zarówno Eurysia jak i Danusi większa. Co do czyszczenia ząbków mam taką pastę eukaliptusową dla piesków. Danusia ![]() Pozdrówka
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Matko jedyna! I Eresha daje sobie tym eukaliptusem jeździć po zębach???
![]() Cheitan by mnie opluł, ze wstrętem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Ereshka niestety nie daje ale ona ma ząbki białe, gorzej z Maxem. On tego bardzo nie lubi ale teraz w dodatku przed wystawa to niestety będzie musiał, chyba że ktoś ma lepszy pomysł
![]()
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Vanish do białego? ACE (jest to jescze w ogóle na rynku?)
![]() A serio.. sprawa sosobniczą jest jak się zęby zachowuja, jesli to kamien to można zdejmować u weta a jesli osad to nie wiem czy wiele poradzisz. MOże to byc kwestia np wody.... A psty do zebów dla psow sa np o smaku kurczaka ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Ząbki: najtrudniejsza metoda z trudnych - cytryną. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Z drugiej jednak strony, towarzystwo będziecie mieli zacne, więc zapraszamy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() Cała reprezentacja w Nowym Sączu |
|
![]() |
![]() |