![]() |
![]() |
|
Videos & photo stories Foto i video blogi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Modne jest teraz latanie po wystawach z aparatem i fotografowanie przykladow fizycznego i psychicznego znecania sie nad wilczakami...
![]() ![]() Udalo sie nam zrobic z ukrycia fotki pewnej wrednej wlasciciece psa. Tak, tak, oczywiscie miala ona psa z tej hodowli "z Peronowki"... Sami wiecie jakiej... ![]() Najpierw pies rzucil sie na wlascicielke, przewrocil ja na ziemie i zaczal gryzc! ![]() A pies ma dopiero 7 miesiecy. Az strach pomyslec co bedzie jak dorosnie! Pewnie go odda albo uspi... Tzn sama wlascicielka probowala zanizac jego wiek opowiadajac, ze pies ma dopiero 6 mies. Ale my wiemy, ze to dlatego, ze pies jest malutki. Wstydzila sie wyznac, ze taki kurdupelek jest o MIESIAC starszy!!!! Ale to jeszcze nic - wlascicielka psa tak sie wsciekla na swojego piesiunia, ze najpierw zdominowala go wzrokiem tak, ze u psa doszlo do zalamania psychicznego, a potem chwycila w rece i zaczela DUSIC!!! ![]() Widzicie ten podkulony ze strachu ogonek. ![]() W ringu trwala ocena - tragedia mowie Wam... Same lisioony... Wszystko psy takie malutkie, ze nie siegaly nawet listy ogradzajacej ring: ![]() Ogolnie porazka, a nie wilczury! Nie czekalismy na koniec... Poszlismy ogadac prawdzie basiorki - na ringach grupy II... ![]()
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Nie obgadywac tu mnie i mojego mini-wilczakowego potwora.
To, ze jest zabojca i niezrownowazonym psychicznie mutantem, to wina tylko i wylacznie hodowcy ![]() Dawac mi tu lepiej zdjecia z Jevisovic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Ale fajnie przewalacie się z Jabem! Aż pozazdrościć- mój Varg nigdy nie pozwolił by na taką zabawę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Widziałam to znęcanie się... nic tylko zawiadomić TOZ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
a ja z ukrycia robilam fotki...
balam sie w ogole podejsc! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
I dobrze
![]() Ten moj wilczak to zabojca niewinnych Rudoz :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Licho nie śpi...
|
![]()
O tak!
Ja potwierdzam i mam dowód. Jabber próbuje tu zagryźć mojego Alego. Ali (na dalszym planie) tylko się broni przed mordercą. ![]() A tu jeszcze atakuje Alego kiedy ten sie przymila do sssmoka. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilczy Duch
|
![]() ![]() ![]() Sssmoku a na pierwszym zdjeciu trzeba przyznac ze umiejetnie chwyta Twoja reke,prawdziwy killer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|