![]() |
![]() |
|
Reklama i prasa Wilczaki w prasie, reklamie, teledyskach i telewizji (grające 'siebie' lub wilki). Artykuły i programy o rasie... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#181 |
Tmave Zlo
|
![]()
No dobra, to teraz nie będzie tak łatwo. Jestem juz przy kompie i w sprawie koszulek nalezy sie kontaktowac wylacznie ze mna
![]() ![]() 1) Rona, Wojtek, Igi, Madzia, Aga, Aneta, AleksandraAlicja - dostana koszulki poczta. 2) Shaluka, Gia - finalnie nie wiem, co chcecie. Koszulki w TA niedziele jada na oboz i mam nadzieje, ze zadna juz nie wroci. Macie ostatnia szanse ![]() 3) WSZELKIE pytania w sprawie koszulek prosze kierowac do mnie przez PW. 4) Spóźnialscy są proszeni o dokonywanie wpłat na moje konto. Podam na PW.
![]() |
#182 |
K-Lee Family
|
![]()
Gaga dzięki, napisałam już do Joanny w sprawie koszulek
![]() Nie mogłam niestety wejść wcześniej na forum, koszulki oczywiście chcę!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#183 |
Junior Member
|
![]()
Gaga- w sprawie prywatnej wiadomości nie mogę Ci odpowiedzieć tą samą drogą, bo mi pisze, że nie chcesz otrzymywać privów. Wobec tego piszę tu: w ostateczności może być granatowa i czarna koszulka, skoro nie ma różowej
![]() ![]()
![]() |
#184 |
VIP Member
|
![]()
Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji... tu mam wątpliwość co do zamówienia ale tym razem się uprę na maksa...i podejmuję się wyjaśniać tylko i wyłącznie droga mailową.
Adres podawany był kilka razy. Na samym początku prosiłyśmy o kontakt TYLKO na maila.. oczywiście zamówienia szły dowonymi innym drogami przez co zafundowaliscie nam niezłe zamieszanie, Odkręcać zakręconych rzeczy nie będę tak samo ![]() Reszta zamówionych koszulek, z wiadomych względów leży sobie spokojnie i czeka na właścicieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#186 |
VIP Member
|
![]()
No do Ciebie też
![]() ![]() Dlatego prosze o bezposrednie maile, OK? Przeciez chodzi o to aby wszystko było tak, jak kazdy z Was sobie życzył ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Member
|
![]()
czyli mnie się też to tyczy !
gaga rozmawiałyśmy na gg i na następny dzień miałaś wpłatę na koncie z dokładnymi danymi więc ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#188 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
"Więc tak: koszulki poszły (i powinny dotrzeć już dzisiaj) do Rony (w tym dla Magdy i Agi), do Wojtka. Dziś wysłałam do Anety do Będzina i AleksandryAlicji..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Distinguished Member
|
![]()
Doszły!.. Miałaś rację, czerwona naprawdę robi wrażenie
![]() ![]() Aga pojawi się u nas pod koniec tygodnia, z Madzią też jesteśmy już umówione. Wszystko gra. Dzięki za organizację całego przedsięwzięcia i wszelkie wysiłki logistyczne... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
VIP Member
|
![]()
......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja już napisałam do Joanny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#192 |
K-Lee Family
|
![]()
Pieniążki wpłaciłam Joannie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Distinguished Member
|
![]()
Tak jak już Ci Gaga pisałam koszulka jest i jest SUPER!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Member
|
![]()
Koszulka doszła DZIęKI
|
![]() |
![]() |
![]() |
#195 |
The Grim Reaper
|
![]()
Jaki jest aktualny numer konta na który mam wpłacić? Bo się pogubiłem. Proszę o dość szybką odpowiedź - zanim znowu mojego ojca gdzieś wciągnie na czas dłuższy
![]()
![]() |
#196 |
Wilczy Duch
|
![]()
Widze ze kazdy juz koszulke ma i na wystawach nie bedzie watpliwosci skad myśmy
![]() a propo sprzedazy to na obozach Margo prowadzIla niezly handelek ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#197 |
K-Lee Family
|
![]()
Zapomniałam napisać, ale od piątku my już też mamy koszulki
![]() Wczoraj je wypróbowaliśmy i mieliśmy niezły ubaw obserwując reakcje ludzi. Wyglądaliśmy jak sekciarze - psie koszulki, ale bez psa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 |
VIP Member
|
![]()
OK, dodruk byl, koszulek juz nie ma.... ale dajemy ostatnia szanse...
![]() Mamy jeszcze koszulki damskie: 6x czarna L 8x granatowa M i dwa unisex S (czarne) Podaje wymiary, bo sa jednak calkiem spore: szerokosc pod pachami 2x50cm dlugosc 71cm Odbior: *** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki) *** osobisty na spotkaniu w Poznej....
![]() |
#199 |
VIP Member
|
![]()
Kto byl w Poznej ten mial szanse, teraz maja tez inni...
![]() Mamy jeszcze koszulki damskie: 4x czarna L 6x granatowa M Odbior: *** poczta (po oplaceniu kosztow przesylki)
![]() |
#200 |
Distinguished Member
|
![]()
A moja koszulka z białej zrobiła się różowa....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|