![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() ![]() Chciałam zapytać, czy ktoś zna szczegóły zmian w przyznawaniu CWC w 2010r. Temat poruszony na dogo, ale też ktoś coś "szepnął" i teraz już sama nie wiem w co wierzyć ![]() Chodzi o to, że ponoć planowanie jest przyznawanie na wystawie jednego CWC na płeć. Prawda to czy fałsz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Ja bym śledził komunikaty na stronie ZKwP
![]()
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
ja słyszałam, że w Polsce w końcu będą podwójne Cacibówki, jak w innych krajach i to jest ukłon w stronę zagranicznych wystawców. Gdyby tak się stało to dobre posunięcie a przy okazji przybędzie nam championów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
To akurat dobrze słyszałaś pierwsza taka 2XCacib za rok
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Nowy regulamin wchodzi w życie 1.1.2010
![]() http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Reg...owych_ZKwP.pdf CWC jest tak jak było, w każdej klasie. zmiany, które na szybko wyłapałam: -zniesiono zakaz wystawiania suk w cieczce (dodano zakaz wystawiania w laktacji? było chyba karmiących?) -dodano klasę baby i to bez dolnej granicy wieku (do 6 miesięcy) -zabroniono traktowania szaty, skóry i nosa jakimikolwiek środkami, które zmieniają ich strukturę lub kolor. Zabronione jest także przygotowywanie psów na terenie wystawy z zastosowaniem jakichkolwiek środków. Dopuszczalne jest stosowanie grzebienia i szczotki. -zmieniono zasady ustalania wieku psa-teraz liczy się dzień wystawiania a nie dzień przed rozpoczęciem wystawy kosmetyka: -przywrócono tytuł Zwycięzca zamiast NDSwR i NDPwR -Najlepszy Junior wybierany jest podczas wyborów BOB |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Trochę rozjaśnione zasady C.I.B i C.I.E pkt.5. CHAMPIONATY MIĘDZYNARODOWE FCI
http://www.zkwp.pl/zg/regulaminy/Reg...owych_ZKwP.pdf
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |