![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Po wystawie i nikt nic nie pisze.
Gratki dla Geirroda za najlepszego juniora i wspaniały opis ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Gratulacje
![]() Czy Gierrod tez ma poetycki opis jak Garuda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sedzia sie chyba z powolaniem minal ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
Gratulejszyn dla tatusia od synalka!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Opis Garudy:
"Bardzo dobra w typie,a przede wszystkim w swym szczerym wyrazie,sucha,ale az do przesady misterna,dosc drobno koscistai z wysoko usytuowanym mostkiem. Ma jednak swoje zalety,klusuje dosc harmonijnie. Objawia typowa dla rasy psychike" Pan sedzia powiedzial na osobnosci, ze suka jest bardzo wilcza, z dobrym charakterem, ladna sierscia, ale... czasem tak sie zdarza (?) i dal ocene bardzo dobra. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Garuda o szczerym wyrazie brzmi równie pięknie co, aż do przesady misterna
![]() To ostatnie kojarzy mi się z koronką (może być na stringach z Koniakowa ![]() To pierwsze zastanawia- co poeta miał na myśli? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Plessowy wilczak
|
![]()
Mnie się najbardziej podobał fragment o szczerym wyrazie
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]()
Wszystkim naleza sie ogromne gratulacje!
Oczywiscie najwieksze Amberkowi, bo wygrywac Rase bedac weteranem i maja jeszcze TAKA konkurencje to nie lada wyczyn... Tym bardziej, ze Zoran latwo sie nie poddal (ba, wcale sie nie poddal)... ![]() Gratulacje dla Jotuna, bo wiem, ze wygladal pieknie (zastanawialam sie, czy zdarzyl juz nadbrac futra, a okazuje sie, ze awansowal nawet na faworyta). Tajdze - choc na temat jej ruchu nie dowiedzielismy sie niczego nowego... Mam tylko nadzieje, ze nie bede miala pecha spotkac sie z Wami na ringu. (no dobra, taka przegrana by nie bolala... ![]() No i oczywiscie dla wnuczka Geiroda za kultywowanie rodzinny tradycji szalenstw na ringach... ![]() Smiej sie, smiej.... Ale ten opis na serio pasuje do Rudej.... ![]() MISTERNY: "1. «składający się z wielu drobnych, precyzyjnie wykonanych elementów» 2. «obmyślony w każdym szczególe, wymagający wielu zabiegów»" lub "wykonany precyzyjnie, artystycznie; kunsztowny, " Ruda ma cos w sobie co nasuwa takie skojarzenia... Bo jak raz sie ja widzialo to trudno o niej zapomniec... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
ciekawe za co można przebrać się idąc w parze z wilczakiem ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|