![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
takie totalne OT- a wilczaki kedy bedzie cie miec to one w jakiej organizacii beda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() Last edited by Wercyngetoryks; 19-03-2013 at 12:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Wiem, że u nas nie wolno należeć gdzie indziej ![]() A tak przy okazji - mam na imię Joanna ![]()
![]() Last edited by Wercyngetoryks; 19-03-2013 at 14:39. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
No i info mówi : należę do Związku Kynologicznego, moje suczki nie! Na czerwono na pierwszej stronie pod counterem
![]()
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]()
Cześć, Joanno!
![]() Quote:
To, że pisze łamaną polszczyzną nie znaczy że nie rozumie i trzeba Jej pisać wielkimi literami. ![]() /Nie ukrywam, że nie tylko Ją interesują Twoje odpowiedzi.... ![]() Last edited by Puchatek; 19-03-2013 at 22:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
12 lat temu hodowca wpuscil nam kilka 6-tygodniowych szczeniakow, wszystkie wygladaly tak samo- kudlate kulki. Hodowca zapewnil ze pies bedzie krotkowlosy i na wystawy, wpuscil pieknego tatusia i Jazon dostal rodowod zwiazku kynologicznego, ktory pozniej mozna bylo sobie wsadzic
![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Wilkokłak
|
![]()
"Normalne" wilczaki dojrzewają długo. Dłużej (chyba) niż większość innych ras.
Zauważyłam, że u Łowcy spora różnica pojawiła się między 6 a 8 miesiącem życia. Tu Łowca 6-miesięczny: ![]() 7 m-cy ![]() 8 m-cy ![]() Później jeszcze nastąpiły zmiany w kolorze szaty; na zimę robi się znacznie ciemnieszy i bardziej rudy, niż to było na początku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
K-Lee Family
|
![]()
Na stronie Joanna wyraźnie napisała, że zrezygnowała z tej innej organizacji, z praw sędziowskich i zaczyna od początku w ZK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() spytam jak u nas z ta sierscia, ale jakos do tej pory nie znalazlam ze ktos nie tak cos wydal. lokcie... cholera, juz z HD maja duzy problem a jesli jescze to ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Co było to było, teraz jest teraz ![]() ![]() PS Jak coś to pytajcie, jak będę wiedzieć to odpowiem bo coś nie coś wiem ![]()
![]() Last edited by Wercyngetoryks; 20-03-2013 at 00:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Gratuluje odwagi, napewno nie latwa decyzja porzucic wszystko co sie osiagnelo, pozbawic psy rodowodow i zaczynac od poczatku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Istnieje opinia, że związki kynologiczne poza ZKwP, to zło najgorsze z możliwych, że to pseudohodowcy/pseudohodowle niszczące wzorce i idące na ilość /przekładającą się na pieniądze/ a nie na jakość przy utrzymaniu rasy.... Nie podoba mi się takie podejście i uogólnienie. Miałam kontakt /dawno temu/ z jakimś tam związkiem, który oderwał się /ludzie z oddziału się oderwali ![]() ![]() Czy, w związku z powyższym, istnieją słuszne obawy przed tymi organizacjami? Jestem przeciwnikiem zwalczania takich struktur, jeśli chcą działać na korzyść kynologii. Uważam, że tylko mocna konkurencja jest w stanie podnieść "standardy usług" naszego ZKwP. Uważam też, że zamiast niszczyć te organizacje, powinno się współpracować, uświadamiać i "podawać rękę". W chwili obecnej sama mocno zastanawiam się nad "kopnięciem" swojego Związku i odejścia z niego, bo moim zdaniem jest coraz gorzej.... ![]() Jakie jest Twoje zdanie? ..... Witaj w świecie wilczaków! ![]() ![]() ![]() Last edited by Puchatek; 20-03-2013 at 15:20. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|