|
Žijeme s vlčákem... Příběhy jako varování pro budoucí majitele ČSV... vše o povaze československých vlčáků |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
04-01-2010, 12:39 | #1 |
Senior Member
|
Mapka kde žijí čsv
Ahoj admine Pavle. Nešlo by stvořit, případně sem umístit nějakou mapku ČR, kam by si mohli majitelé čsv umístit vlaječku se jménem vlčáka, případně kontaktem na sebe? Něco jako mají poláci nebo italové. Tady se lidi shánějí na setkání a často jeden o druhém nevědí, i když bydlí nedaleko od sebe.
Já se tedy přiznám, že jsem PC analfabet a tohle neumím. Nebo to třeba umí a vytvoří někdo jiný? |
04-01-2010, 12:51 | #2 | |
Member
|
Quote:
|
|
04-01-2010, 12:52 | #3 |
http://www.tobrok.sk
|
google maps ponúka túto možnosť
04-01-2010, 12:55 | #4 |
Senior Member
|
Ahoj, to já vím, jen se mi na ní nikdy nepodařilo dát i nás. To byla myslím ta italská verze.
|
04-01-2010, 13:13 | #5 |
|
som to pozerala, len akosi dovolí len mne doplňovať, ako tvorcovi mapky... chcela som otvorenú mapku, ale ešte som na to neprišla... skúsim, pozriem.
04-01-2010, 20:06 | #6 |
Junior Member
|
Mapa je založena (značku tam mám samozřejmě zatím jen já )
Tady je MAPA ČSV V ČR A SR - stačí si na Google vytvořit účet a už můžete mapu upravovat - tedy přidávat do ní vlastní značky (taky bohužel mazat značky těch ostatních, no ale to zabezpečit opravdu neumím... Ale doufám, že tak dětinský snad nikdo nebude ) Pokud při zadávání značky přepnete (přímo v té bublině) na "Formát RTF", můžete text libovolně formátova a přidat i foto... Příjemnou zábavu a hodně radosti ze setkání PS: Pokud bude mít přece jen někdo potřebu mě z mapy vygumovat, směle do toho PPS: Pokud to někdo zvládne lépe - mapu + editaci - vůbec se tomu nebráním Last edited by Helenasotis; 04-01-2010 at 20:11. |
16-01-2010, 15:19 | #7 |
Junior Member
|
Báječný nápad a realizace! Už jsme tam taky
|
19-01-2010, 19:44 | #8 |
Moderator
|
Kurňa lidi, rovnejte to podle abecedy ! Na začátku seznamu jsou chovatelské stanice, pak psi a pak cvičáky. Stačí v seznamu ukázat na ikonku kapky vedle jména psa)CHS stisknout levé tlačítko myši, držet a posunout záznam na potřebné místo. Taky jsou tam občas prázdné zápisy (naposled uživatel Tomas z 19.1.2010 okolo 9. hodiny). Po stisknutí tlačítka "Hotovo" si zkontrolujte, zda Váš zápis je v seznamu a na konci zda nevisí nějaký prázdný záznam. Děkuji za pozornost.
|
23-01-2010, 21:45 | #9 |
Moderator
|
Další prioblém na mapě. Pište tam celá jména svých hafíků, včetně chvatelské stanice. Záznamy typu "Azorek" nebo "Punťa" jsou k ničemu, protože samozřejmě může jít o úplně jiné psy jiných plemen nebo voříšky, které nám na mapu nacpe nějaký hacker. Posledním příkladem je Beowulf. Protože je označen Knovíz, jedná se zřejmě o Beowulf Srdcerváč, nicméně to není jisté. Prosím majitele, aby to doplnil. Budeme takové podezřelé záznamy mazat aby nám nezaneřádily mapu ? A kdo by to měl dělat ?
|
23-01-2010, 21:52 | #10 |
|
vždy keď mám čas mapku kontrolujem a premazávam neplatné značky. ovšem jeden problém sa objavil a to, že neskutočne spomaľuje PC a na všetkých mojich 3 PC mi už niekoľkokrát celkom vyplo mozillu. neviem, či je to len prehliadačom, alebo je problém niekde inde...
24-01-2010, 19:03 | #11 |
Junior Member
|
omylem jsem přesunula claru grey střípek snů, omlouvám se
|
|
|