|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Pred tyzdnom som bola s mojim psom na DKK a veterinar mi povedal ze este nemam PP overeny na Slovensku, kedze mam psa z Ciech. Mam prvy krat psa zo zahranicia, vobec som nevedela ze aj nieco take treba...a to ho tu uz mam rok... Hned potom ho overil ci je to naozaj on a dal mi vizitku ze sa mu mam este ozvat aby to spisal a aby som to mohla poslat. No tu uz figuruje moja nevedomost... neviem kde to mam poslat - na aku adresu. Pozerala som to na KCHČSV no nevedela som to tam najst...mozno som len zle pozerala, no i tak stale neviem kde to mam poslat.
A taktiez tu mam problem s DKK, u NO sa hned posiela PP a nie fotokopia takze mi vysledok napisu hned. Ale kto mi ho napise do PP u ČSV??? Vopred velmi pekne dakujem za vase odpovede. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj Mima, obrať se přímo na Sašu Záhradníkovou - ta Ti poradí určitě nejlépe, jak přesně postupovat.
Hela |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Nebo ještě Ondreje Vavra (toho už znáš).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Jen doplním - importovaného psa musíš nechat zaregistrovat do slovenské plemenné knihy, dostane přiřazené i slovenské číslo zápisu. Kontakt na slovenskou plemennou knihu Ti dá Saša nebo Ondra, jak napsala Helena.
Jen ještě poznámku - doufám že Ti chovatel od kterého máš štěně nechal vystavit tzv. export pedigree - tzn. na PP by mělo být na přední straně razítko "EXPORT PEDIGREE" a měla by na zadní straně být stojově už z české plemenné knihy vyplněna Tvoje adresa. Jinak Ti to zřejmě slovenská plemenná kniha nevezme. Pokud toto nemáš, musíš kontaktovat chovatele, a ten to musí dát do pořádku - v případě vývozu štěněte musí o export pedigree totiž požádat chovatel - k tomu samozřejmě musí na plemennou knihu (v tomto případě českou) poslat originál PP. Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Jo tak teď jsem se teprve podíval, že máš "Sotisáka"
![]() ![]() Karel |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ano mam export pedigree PP s tym neni problem... No obavam sa aj toho ze bude nejaky problem s tym ze mal byt prihlaseny uz rok...
A aj s tym DKK mi oni poradia, ci sa mam s tym obratit na niekoho ineho??? |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|