|
![]() |
#1 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Myslíš něco jako:"Děti jako udavači"?
![]() V Praze to slyším na ulici docela často:"Mami ten pes nemá košík, zavolej Policii!" ![]() Dcera našich sousedů, po každém venčení, podávala svému otci zevrubné hlášení o průběhu. Ten vždycky vypnul hruď, spojil ruce s rákoskou za zády a vypochodoval na zápraží "vyškolit" zlatého retrivra. To mě pak napadalo, že ta holka svého psa za kámoše asi moc považovat nebude. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
tak to je drsný! Nepodával tajně hlášení i pejsek o holčičce? By se asi divila:-D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Možná je to samostatná kapitola, ale viděl bych u těch dětí dost problém v tom, že všichni honí prachy (třeba i kvůli tomu, aby se dítě mělo dobře) a na děti nemaj čas, ale hlavně, že je můžou zaopatřit finančně. Potom se ve škole začínající učitelka otočí k tabuli a dostane šutrem do zad. Když se dítě neumí chovat k lidem, těžko to pak zvládne ke zvířeti (které se nemůže bránit, když nepočítám zuby)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
S tím musím bohužel souhlasit. I u nás se najde spousta malých desperátů,kteří se psy neumí zacházet. Příkladem budiž to, že jsem s Balthasarem,když mu bylo asi 6 měsíců procházela městem, po hlavní ulici a pes byl jako vždy středem pozornosti.Najednou se odněkud vyrojily asi čtyři děti a okamžitě bez ptaní a upozornění se na Balta sesypaly.Pes se lekl,naštěstí ale nevyjel,snažil se utéct.KDyž jsem okřikla děti a vzápětí jejich matku (asi), byla jsem seřvána já,že pokud mám strach,že se pes ožene,není dobře vychovaný.Nezájem,že by se pes mohl leknout,hlavně ve stresové situaci: uprostřed rušné ulice...Nevím jak vám,ale mě rodiče od malinka vtloukali do hlavy,že ani naše psy nemám provokovat, dráždit je,natož pak cizí a na cizí psy se bez jejich pána a bez svolení prostě nesahá.Dnešní děti to neví a hlavně k těm zvířatům nemají ani respekt a úctu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
..jo, taky se mi teď stalo, že jsem vyšla ven a hned se ke mně přihrnula holčička, tak 10let, začla vykládat a beze všeho si začla hladit Sofi...tak jsem ji krapet sprdla..Pravda, na holčičce bylo vidět, že má ke zvířatům dobrý vztah..Ale tak či onak, mají se zeptat. Až pes děcku sežere ruku, nikoho nebude zajímat, jestli se děcko zeptalo na pohlazení.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|