![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() Krzew psiemu oku potrafi zrobić bardzo wiele złego. ![]() Wiem na przykładzie dwu psów z bliskiej rodziny. Ale dobrze, że pojechał od razu, nie czekał. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
To jakaś MASAKRA!!
Najpierw Lorka teraz Czambor ![]() Trzymajcie sie !! Czekamy na wieści od Grzeska o oku Czambora. Będzie dobrze!!
![]() |
#3 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Coś ta wystawa w Nitrze wyjątkowo niefartowna okazuje się. :-/
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Grzesiu z Czamborem już wracają z Warszawy. Wet pooglądał oko i na razie trzeba czekać. Na szczęście nic z tych krzaczorów nie zostało w oku. Czambor dostał zastrzyk za antybiotykiem i sterydem, do domu krople i na razie muszę czekać jak się sprawa rozwinie. Za 2 tygodnie chłopaki pojadą na kontrolę, także za czambora też cały czas trzymamy kciuki!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Ktoś wie może, jakie były (są) u Czambora objawy?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
Wieczorem Czambor stracił kolor w oku, ono się jakby wylało, wypłynęło, a Czambor cały czas to oko przymykał i probował troche trzeć łapą. Chyba źle na nie widział, bo cały czas trzymał się blisko Grzesia na spacerze. A stało się to na popołudniowym spacerku z innym psem.
Jak tylko wróci Grzesiu to napisze pewnie więcej, bo ja nie chcę za bardzo poprzekręcać. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|