![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Chciałam zapytać kogo z Was mogę spotkać wybierając się do Trusalovej?
Ja będe tylko w sobotę na przeglądzie i bonitacji. A Wy? Kto sie wybiera? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Magda - może rano sie spotkamy - na którą planujesz przyjazd???
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Jadę sama z psami
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Tak ogólnie z tego co słyszałam to porównując z ubiegłym rokiem to jkoś polskie towarzystwo się wykruszyło
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Co do wykruszenie to nie wiem
![]() My czyli Imbusy ( 1pies), Zorany ( 2psy), Nirvany ( 3 psy), Aga+Krzysiek??( Ilma), Margo ( nie wiem ile psów), Przemek, I coś Shaluka?? wspominała. Co do reszty to nie wiem ![]() Ale i tak bedzie sie DZIAŁO!!! GÓRY CZEKAJĄ NA NAS!!!
![]() |
#6 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
Jeszcze ja będę i to z wilczakiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
No to wrócilismy!!! Był to nasz III obóz i minął strasznie szybko
![]() A tu fotki; Pierwszy dzień - wypad w Małą Fatrę - góry Chleb i Wielki Krywań. Udowodniliśmy że trzy samce moga razem ( z włąścicielami chodzić po górach) ![]() ![]() Chata pod Chlebem -pierwszy przystanek; ![]() A widoki takie: ![]() Imbus postanowiłz zabezpieczyć sie od słońca: ![]() Niestety Balrog był zbyt blisko i trzeba było "porozmawiać" - Imbus zapomniała że ma na sobie okulary ![]() ![]() Wielki Krywań: ![]() ![]() Zejście: ![]()
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Wodospad na trasie zejścia z Chleba:
![]() Wieczorne szkolenia: ![]() Na obozie można było spotakć sie z psim psychologiem: ![]() Wyjaz na kapielisko termalne i do doliny Gaderskiej w Wielkiej Fatrze: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wieczorna obrona: ![]() ![]() Spotkania przy piwie i kawie: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
I nasza najdłuzsza trasa od Streczna do Naszego kempingu;
![]() ![]() Stary gród - koło Streczna: ![]() Widoki z góry: ![]() ![]() I my: ![]() Chata pod Suchym: ![]() Mały Krywań: ![]() I takie tam: ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Szasztin, Twoje zdjecia jak zawsze powaląją
![]() My byliśmy tylko 24 h więc wypowiadać się na temat obozu nie mamy prawa. Wiem tylko tyle że z roku na rok jest coraz więcej ludzi, właścicieli csv, widać że wielbiciele tych psów są coraz młodsi, było tam całe rodziny z małymi dziećmi. Można spotkac coraz więcej ciekawych psów, warto było tam wpaść choćby na kilka godzin.Bardzo miło było Was spotkać..naprawdę, szkoda tylko że tak krótko. Ps Margo, przepraszam za łańcuch, został przy drzewie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Aho chyba rozbolały
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wilczy Duch
|
![]()
My dotarliśmy co prawda na koniec obozu, ale takiego powitania to już dawno nie miałam
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Już dawno się tak nie nachodziłem, jak przez ten tydzień w Trusalovej. Jak to powiedział tata Ondreja, teraz "Słowacja nie miała by szans w przypadku wojny z Polską, bo znamy już ikażdy pagórek u nich"
![]() No i oczywiście jak to na "festyn próźności" przystało wieczorami siedzieliśmy przy słowackim piwie i śliwowicy, zajadaliśmy buchty na pare, vyprazany syr i bryndzove haluski, nie wspominajac o owczym serze prosto od bacy, a do tego od czasu do czasu odwiedzaliśmy termalny aqua park grzejąc stare kości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|