![]() |
![]() |
|
_Administracja Pytania związane z działaniem Wolfdoga, bazą danych i innymi sprawami technicznymi.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
...bo ile mozna czekac na zmiany w bazie danych! Juz nie raz wysylalam dane wlascicieli moich maluchow i ECHO! Nic, zero zmian...! Brakuje PRZESLANYCH wynikow badan! Zdanych egzaminow! Czlowiek sie trudzi, a tu wszystko jest ignorowane!
Admini mogli by sie wreszcie ruszyc - pewnie jedynie pija i baluja, a czlowiek czeka i siwieje z niecierpliwosci! ![]()
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
Dodawanie informacji jest zawsze MILE widziane, ale wybaczcie - los listow od postowych/forumowych spamerow czeka marna przyszlosc: DELETE.
![]() Jezeli ktos ma jakis problem to zamiast przesylac 20 razy to samo, czy pisac to samo na forum, emaila, formularz i potem jeszcze wyzywac sie na adresie prywatnym polecam wyzyte na silowni, spacer z pieskiem lub.. ten temat... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilcza Saga
|
![]()
Temat baaardzo przydatny. A więc i ja w nim napiszę.
Co do mojej strony internetowej... jeszcze jej nie ma, aczkolwiek domena istnieje od kilku miesięcy. http://wilczasaga.pl Mój obecny numer telefonu to 724793383, podać i tutaj mogę, bo mi to nie zaszkodzi. No i na koniec mile widziana byłaby zmiana zdjęcia Cory w bazie danych. Na to ![]() ![]() To na tyle by było. Z góry dziękuję. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
oi to ja dodam: zmienic to na to, dopisac tam to i to jescze, brakuje takiej i takiej wystawy....
![]() Cora, hmmm ale a czy warto dac link do strony ktorej poprostu niema? ja to nie widze sensu. puste klikanie wychodzi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilcza Saga
|
![]()
Daiva, sens w tym taki, że strona za jakiś czas będzie, a wolę już podać zmianę, by po kilkanaście razy nie pisać
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() sory ale nadal sensu nie widzie podane pustego linka tu na WD forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
ale juz mami oficialny temat o dodawanie info tu:
http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9186 to moze dalej tam i dodawajmi info a tu zrob mi sobie zabawe z tego jak sa porzadanie dodawania info i obgadywanie adminow? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
OKi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |