![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Zapytam krótko...kto się wybiera ?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Forest Hood
|
![]()
Zapytam krótko...kto się wybiera ?
To ja odpowiem podobnie...My ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
My w pośredniej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Fenela ponad wszystko
|
![]()
Braterstwo też wpadnie. Ja napewno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczy Duch
|
![]()
My planowaliśmy, ale z pewnych powodów będziemy gdzie indziej, o ile dobrze pójdzie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
A ja znow poplyne pod prad...
![]() Chcialambym PODZIEKOWAC Grzeskowi za filmy: [filmy pokazywaly fatalna prezentacja psow z ekipy zaprzyjaznionej z Grzeskiem, a przeciez najwazniejsze jest kolesiostwo - zostaly wiec ocenzurowane] Pierwsza obserwacja: Wiem juz dlaczego wygraly te psy, ktore wygraly. Choc oczywiscie kazdy ma swoje preferencje i ja tez niektore psy bym poprzesuwala... Druga obserwacja: Nie jestem w stanie zrozumiec najwiekszych krytykantow pani sedziny (ktorzy mowia, ze wystawa byla ustawiona), bo ZDECYDOWANIE powinni ja wychwalac pod niebiosa. Ich psy dostaly o WIELE lepsze noty niz na to zaslugiwaly zarowno eksterierem jak i prezentacja.... Eh.... ponownie pogratuluje wystawcom!! I ponownie bicie piany okazalo sie jedynie bezpodstawnym laniem jadu... ![]()
Last edited by z Peronówki; 17-02-2010 at 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
No i ja nadrabiam zaległości....
Gratulacje dla uczestników. Jak widać była to dla każdego ważna wystawa ![]() Zazdrościć tylko takich sierściuch.....- Unka nadal łysieje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Jak widze cenzura zadzialala...
![]() Poniewaz filmy pokazywaly slabiutka prezentacje wlascicieli psow zaprzyjaznionych z Grzeskiem i byly doskonalym dowodem, ze wystawa byla sedziowana prawidlowo, a slowa pomawiajace sedzine o kolesiostwo to jedynie bzdury wyssane z palca i nie poparte ZADNYMI SENSOWNYMI ARGUMENTAMI bazujacymi na WZORCU RASY (nic nowego, prawda?), wiec zostaly usuniete... Ale WIDZIELISMY i BEDZIEMY PAMIETAC... No i po raz kolejny to doskonale pokazuje, ze filmiki z wystaw sa tyle warte co osoba je nagrywajaca. Po raz kolejny ukrywa sie FATALNA prezentacje "krewnych i znajomych krolika" polujac na malutkie wpadki konkurencji... BRAWO! ![]() (jeszcze ktos ma ochote pisac o przesladowaniu Grzeska i jego czysciutkim sumieniu?)
Last edited by z Peronówki; 18-02-2010 at 00:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Szkoda że Margo sama z sobą prowadzi rozmowę
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam wszystkich obecnych na wystawie, może następnym razem będą bardziej rozmowni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
KŁAMSTWO jak zwykle u Margo.
Grzesiu jej śmierdzi, ale co jej pasuje to sobie od niego bierze. To jest logiczne, skoro mnie nie chcą to niech nie sięgają po to co zrobiłem. No ale margo musi dobudować swoje chore ideologie po raz kolejny.
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A co niektore osoby dostrzegaja i pokazuja kazda najmniejsza nawet wpadke konkurencji, przymykajac oka na wlasne ogromne wtopy... Ale tak maja i juz... ![]() Jednak tym razem zgnebienie konkurencji sie nie udalo... Wrecz przeciwnie... ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|