|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jaud Malý Bysterec...i jestem tu, aby kot mial wreszcie zywa maskotke do zabawy, bo dotad czul sie samotny...
![]() Przyjechalam ze Slowacji, moja mama jest Askia Slnecny dvor, a tata Polak - Eligo z Peronowki. Podobno nie wiadomo do kogo sie wrodzilam, bo jestem grzeczna i dobrze wychowana (...jaassne, tak tylko sie im wydaje ![]() A oto ja we wlasnej osobie: ![]() ![]() ![]() Ja i swiezo upolowany szop pracz ![]() Ja i ciocia Juvart: ![]() Ja i ciocia Kasdeya ![]() Ja i wujek Loray ![]() A tu z babcia Jolly ![]() A tu moje prawdziwe "ja": ![]() ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Młode jest niesamowite! gratuluję nowej w rodzinie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Ladna panna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Baaj pozdrawia kuzynkę.
![]()
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Fajnie, że dziecię po tej parze przyjechało do Polski.
![]() A tata zamiast się opiekować córcią woli się przytulać z Lorkiem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Prześliczna!!!
![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Po moim poscie na forum juz sie nawet z tym nie ukrywaja....
![]() ![]()
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
No az sie zdziwilam... bo zwykle jego reakcja jest taka sama w stosunku do wszystkich szczeniakow... czyli warkniecie, burkniecie i ucieczka z pogwizdywaniem "To nie moje, to nie moje"....
Teraz chyba jednak wpadl na to, ze TO jednak jego i od poczatku ladnie sie z nia bawi... normalnie wzorcowy tatus... ![]()
![]() |
#9 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Kwestia wieku?
![]()
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
he he fajny prezent dostalas
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
Witamy pięknotkę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Ale niespodzianka! Gratulujemy i witamy małą w Polsce. Ma szczęście, trafiła na doborowe towarzystwo i jak widać na zdjęciach, większość skora do zabawy i zainteresowana nowym członkiem stada. Urokliwa sunia :-) Pozdrowienia od przyrodniej siostry Mortki :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Witamy witamy i gratulujemy
![]()
![]() |
#14 |