![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Zajímalo by mě, jestli někdo máte zkušenosti s používáním furminátoru na vyčesávání našich čsv miláčků? Ne že by mě línání nějak nadměrně trápilo
![]() Na druhou stranu mám trochu strach jestli to srst nepoškozuje, i když prodejci se samozřejmě dušují že ne! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Kamarádka Kerstin zajela Tweetymu do srsti na zadku, že ji vyčeše a zůstal mu tam po prvním tahu skoro holej flek. Bylo to před výstavou, taky mu v Nitře napsali otevřenou srst na zádi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Používám něco podobného a ne tak jemného. Vyčesávám s tím asi tři krát do roka. Furminátor namám, ale připadá mi, že je příliš jemný a podsada se při vyčesávání bude zacuchávat.
Last edited by Lucan; 04-05-2010 at 19:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ahojte,položím blbú otázku.Čo je furminátor?! Nikdy som tento výraz nepočula.Ďakujem za odpoveď a ospravedlňujem sa za nevedomosť
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Nejlepší je obyčejný kovový hřeben a taky vytrhávat chuchvalečky strsti rukou.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]()
Díky za názory! Asi na to maj naše příšery moc hustou a dlouhou srst. My jsme se o tom bavily na výstavě ale neznaly jsme nikoho s čsv kdo to používá nebo aspoň zkusil a zřejmě naštěstí jsme nedostaly na místě nápad to vyzkoušet!
![]() Jinak jedná se o kovový vyčesávací hodně hustý hřeben, když zadáš do vyhledávače, namátkou jeden z prodejců uvádí toto: Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|