![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Od wczoraj sa z nami male Ksieciunie....
![]() Ibona jak zwykle nie chciala sprawiac najmniejszego klopotu - czekala, az sie wyspie (po ostatnich wyjazdach rzeczywiscie tego potrzebowalam), wyprowadze psy, posprzatam... Dopiero wtedy dala mi znak, ze skoro mam chwilke wolnego czasu to ona teraz urodzi szczeniaczki... ![]() Najpierw na swiat przyszly 3 pieski... wtedy myslalam juz, ze Ajka postanowila obdarowac nas stadem malych Cheitankow... ![]() Ibona lubi konkretne maluchy, bo i ten miot jest ciezszy niz nasza srednia. I BARDZO wyrownany - zadnych znaczen, bialych plam. Kolor podobny - strasznie trudno sie je rozroznia, bo nawet waga sie prawie nie roznia... Takie z nich klony, ze dlugo zastanawialam sie, czy nie nazwac pieskow Sheytan I, Sheytan II i Sheytan III.... ![]() OK, no to jeszcze kilka fotek (wiecej informacji juz wkrotce...) Hodowla >> 2010.07.01: 'S'-z Peronówki
![]() |
#2 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gratulujemy!
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Powtórzę, co już napisałam na stronie hodowli: gratulujemy dzielnej mamie, szampana i truskawki wkładam do wyposażenia Cheya i wysyłam go do pomocy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
Gratulujemy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Gratulacje! i życzenia żeby każdy z nich poszedł do fajnego domu i miał wesołe psie życie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
To ja wkladam do pudełka (Samsin halmoni i Siema ), zawiazuje kokardka i wysyłam aby sie maluchy dobrze chowały.
![]()
![]() |
|
|