![]() |
![]() |
|
Mimo téma O všem a o ničem - aneb jak příjemně strávit volný čas... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj,
surne hledam nekoho z Prahy, kdo by mi pristi tyden na 5 dní (9.-13. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Nemate v Prahe psie hotely? Ja davam Freiku do hotela, mam istotu ze dostane nazrat a pobeha si, a nemusim sa bat ze co komu vyvedie, pretoze to je starost prevadzkovatelov. Tam, kde ju davam, je navyse aj pustana navolno na velkom dvore so psami s ktorymi sa kamarati. Nie je to lacne, ale za ten klud to podla mna stoji.
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
A co takhle obrátit se na chovatele ? Nechápu sice, když si někdo pořizuje psa a nemůže se o něj 100% postarat ani zajistit hlídání. Na druhou stranu mohou přijít výjimečné situace a tady by měl pomoci především chovatel. Sám jsem měl několikrát u nás psy ze svých odchovů na hlídání.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Last edited by sdivokoukrvi; 07-08-2010 at 09:27. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Na chovatelku jsem myslela, ale bydli pri Brne a to je pro mne kousek odruky ... A hotel, uz jsem dostala i takovou radu, ale momentalne na to nemam penize... Hlidani vacsinou zajistit vim, jen ted to proste nevychazi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Já bydlím v Brně a klidně bych ho pohlídal, ale nedostanu se do Phy tak, abych se stihl vrátit do práce :-(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Quote:
Prostě buďto se podřídím potřebám psa (popř. je zajistím náhradním způsobem), nebo si ho nepořizuji. Můžou přijít i takové situace, kdy majitel musí třeba na měsíc do nemocnice, co potom ? ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Moderator
|
![]() Quote:
Štěně se narodilo u chovatele a z vůle chovatele. Chovatel vybral majitele, ke kterému štěně jde na celý život. Je tedy plně zodpovědný za to, jak se štěně má a jaké má podmínky. V případě jakýchkoliv problémů, podobných tomuto, by to měl být právě on, kdo je řeší spolu s majitelem. Wolfdog.org by v takovém případě měl být tím posledním nouzovým řešením, když řešení s pomocí chovatele selže. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |