![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
witam
chciałam kupić córeczce pieska - pasterskiego - myślałam o berneńczyku - ale ona chciała bardziej podobnego do wilka jak haski - a ostatnio znalazłam ogłoszenie z wilczakiem - i pomyślałam, ze to właśnie piesek dla córeczki. tylko nie wiem czy adoptować, żeby nie brudził w domu czy kupić szczeniaczka? czy wszystkie wilczaki są dobre dla dzieci czy tylko z tej hodowli http://www.mojpupil.pl/psy-mioty-Cze...lczak,345.html ? ile powinien kosztować taki piesek? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Zgodnie z ostatnimi postulatami, aby "żyło się lepiej" (w końcu to ogólnonarodowy, obowiązujący trend), piszę do Khana: macie błąd w ogłoszeniach internetowych, który sugeruje, że będziecie sprzedawać szczeniaki bez rodowodu, w co nie bardzo chce mi się wierzyć.
Więc skoro na forum pojawia się taka śmieszna prowokacja (inaczej nie mogę tego nazwać, bo inna wersja-kryptoreklama byłaby bez sensu, w końcu hodowla Cwany Wilk może się wszem i wobec ogłosić na stronie WD) warto od razu naprawić błąd? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
witam
chciałam kupić córeczce pieska - pasterskiego - myślałam o berneńczyku - ale ona chciała bardziej podobnego do wilka jak haski - a ostatnio znalazłam ogłoszenie z wilczakiem - i pomyślałam, ze to właśnie piesek dla córeczki. tylko nie wiem czy adoptować, żeby nie brudził w domu czy kupić szczeniaczka? czy wszystkie wilczaki są dobre dla dzieci czy tylko z tej hodowli /.../ ile powinien kosztować taki piesek? " Dostałam histerycznego śmiechu /pierwszy post!/, aż się zakrztusiłam dymem z papierosa.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Z całą pewnością i odpowiedzialnością Czechosłowacki wilczak (adoptowany czy kupiony )nie jest psem odpowiednim dla córeczki
![]() Bardziej tu będzie pasował Cocker spaniel |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Rety, jak ten post to nie podpucha, to... chyba należałoby prosić, nie - BŁAGAĆ hodowców o bardziej odpowiedzialne formułowanie ogłoszeń o miotach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Grin też tak myślę
hahaha ale w pewnym sensie cel osiągnięty nie ważne gdzie i jak byle by mówili |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Gaga, dziękuję za zwrócenie uwagi. Mogło to u niektórych budzić jakieś wątpliwości. Na wolfdogu oczywiście będzie.
Last edited by Khan; 09-09-2010 at 10:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Nie no, słaby troll jest słaby.
![]() |
#9 |
Junior Member