![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
... ze specjalna dedykacja dla Gagi za post w temacie Bowa
![]() ![]() (dla nie pamietajacych: http://www.wolfdog.org/forum/showpos...11&postcount=6) Szynka bardzo czesto wpycha sie Garudzie do miski i wyzera suchy, czasem podlatuje do kosci i obgryza. I w koncu zachcialo mi sie wyciagnac aparat ![]() Czyli dom wariatow, to tylko u nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I byloby najlepsze, bo w koncu udalo mi sie zlapac moment, gdzie kosc obgryzala jedna i druga, ale Szynka nie lubi fleszy i niestety odskoczyla ![]() ![]() Ale bede jeszcze polowac, zeby uchwycic dokladny moment... ![]() Last edited by Narvana; 10-09-2010 at 22:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kawał ch*ja
|
![]()
obiecalem dac Sweet Komcia, ale tutaj to nie przejdzie
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]() ![]() to jest cudne, jakby sobie podtykały noskami kostkę "Ty spróbuj pierwsza" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nie takie rzeczy na tym forum przechodziły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Hihihi, toż to gorsze niż mój Łowca i Gacek razem wzięci.
![]() "Perszing" i do tego złodziejski i bezczelny. ![]() Uśmiałam się; zwłaszcza jak z tej szklanej kuli wyłaziła. ![]() Garuda już widzę - poddana losowi... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Kawał ch*ja
|
![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() ![]() Wspolne jedzenie ![]() ![]() ![]() Czasem zdaza sie plus, jak Garuda jest bardziej glodna: Szynka biega - Garuda leci do miski i wpierdziela ![]() P.S. Tylko ja nie widze fotek z 1 postu, czy cos jest nie tak? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Ano nie widać..
A Garuda wynosi Szynce żarełko daleko od miski, aby się mała zajęła kawałkiem i dala Garudzie zjeść w spokoju michę ![]() Znaczy-cwaniakuje i wykorzystuje wyższe IQ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Juz wiem jak naprawic blad z 1 postu (dzieki Krzys), ale nie moge zrobic edit
![]() Zatem nie wiedzialam, ze ona ma jakiekolwiek IQ, a juz tym bardziej wyzsze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |