![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
To nie miejsce na przewalanki do ciebie nie dotrze bo nie może, zaraz na papieża się powalasz, spoko masz prawo ja wiem swoje ty pewnie też za wiki dalem ci przyklad nie mam czasu cie kserować ksiązek ktore sa w odnosniku wiki ... na razie ....zresztą peronówka wyczerpała temat "na temat"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
ja nie wiem czasem co niektórym we łbach siedzi ... rożne psy były w rodzinie, rożne sie rozmnażało głownie molosy. Pracowalem wiele tygodni z prawdziwymi wilkami tropiac czy zbierajac material. ale każdy maciupki człowieczek ma giga pojecie o wszystkim i wszystko czego nie wie wyśmiewa oczywiście popierając się weterynarzem który nie ma zbyt wiele kompetencji ... ale taka jest tradycja na dogomani widzę także ze i tutaj. Czego oczeikwałaś ze po gowniarsku bede sie przekladal postami ? szkoda mi czasu na takich co nie umieją skladnie podać za i przeciw.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() juz poczytalismi Pana postow w innym temacie, dziekuje bardzo, ja tez nie chce miec niz wspolnego z takim typazem ![]() mysle ze moderator zrobi porzadek i odzieli takie bla bla od tematu o zdrowie |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
a ja bardzo spokojna
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Kazdy moze miec swoje zdanie na rozny temat, ale...
Akurat Daiva jest wetem tez, wiec moze czasem troche warto pomyslec o tym, co ma do powiedzenia... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|