|   |   | 
| 
 | |||||||
| Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  10-12-2010, 14:58 | #1 | 
| VIP Member |  Bedzie o tym, jak Kasdeya pozazdrosila siostrom, czyli "T"eraz My.... 

Byly wiadomosci o Kalince, byly o Kalatari, sa wiesci z dalekiej Hiszpanii o Kimaris Kay, ktora tez zostanie mama.... My meldujemy sie troche pozno, ale.... w rownie swiatecznych nastrojach...   Nie bylo sie kiedy pochwalic, ale USG wykazalo, ze takze Kasdeya aka Czarne aka Czarna Owca tez w tym roku doczeka sie maluchow... Tata zostanie Arab Midgårdhus (po raz pierwszy w zyciu - i po raz pierwszy jego hodowcy zostana tez "dziadkami", wiec wlasnie baluja...  ). To byla moja niemiecka milosc "pod pierwszego wejrzenia"...  To on byl ostatnia kropelka, ktora zadecydowala, ze uzyjemy jego tate - Casara, wiec jest w pewnym sensie wspoltworca miotu "P"....  Coz, trudno go nie polibic jak sie go pozna... Ja w kazdym razie przepadlam od momentu, gdy spojrzalam mu w oczka......   
				__________________ | 
|   |   | 
|  10-12-2010, 15:23 | #2 | 
| K-Lee Family |   

No to wysypało siostry K   Gratulujemy!!!!!   | 
|   |   | 
|  10-12-2010, 15:35 | #3 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

My rowniez dolaczamy do gratulacji   kawaler faktycznie przystojny. Trzymamy kciuki za szczesliwy final   | 
|   |   | 
|  10-12-2010, 16:28 | #4 | 
| Member |   

mmm srebrny Wilk.  gratki!!! 
				__________________ http://harry.wolfdog.org | 
|   |   | 
|  10-12-2010, 18:00 | #5 | 
| Junior Member |   

Gratulacje!!! Piękny kawaler!
		 | 
|   |   | 
|  19-12-2010, 23:11 | #6 | 
| VIP Member |   

I w sumie to jedna z dluzej obserwowanych "linii" - jedna z takich, ktore zawsze chcialam miec u siebie... Zaczelo sie od Dii - swojego czasu najwiecej wygrywajacej suczki tej rasy. I co sie dziwic:  Schodzila z ringow, gdy my z Jolka na nie wkraczalismy... To po niej przejelismy "korone"  Dia miala niestety tylko dwa mioty - z 'B' uzylismy Barona (to ojciec miot 'J' i dziadek 'Ł'). Z 'A' w Niemczech zostala sunia Arlen (Dia ma sie oczywiscie nadal dobrze - mieszka razem z Milo u Milana  ):   Arlen widzialam niedawno - to kolejna "niesmiertelna" suczka, ktora rownie dobrze prezentuje sie w wieku 9 lat, jak dobrze wygladala w wielu 2, czy 6 lat... Po Arlen w hodowli zostal Casar - jak widac to "wykapana" mama...    Po nim mamy miot "P", a ja moja wymarzona Peymakilir...  Po raz kolejny, oprocz swietnych eksterierow wyszly tez fajne charakterki, wiec zapadla decyzja, ze nasza "wspolpraca" z ta (tym razem niemiecka) rodzinka bedzie trwala nadal... Stad wybor Araba - jego ojcem jest Casar, ale ze strony matki ma tez w rodowodzie "A" spod Dumbiera. To "CZYSTY" przedstawiciel tego typu - fotki nijak maja sie niestety do rzeczywistosci, bo a realu jest o wiele ladniejszy. Mam jeszcze troche zdjec na dysku i postaram sie wgrac na dniach - moze one beda lepsze. A narazie:    
				__________________ | 
|   |   | 
|  20-12-2010, 11:45 | #7 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2010 Location: Łódź 
				 |   

Największa psotnica Peronówki Czarne vel Czarne zostanie odpowiedzialną mamą? Nie uwierzę jak nie zobaczę   | 
|   |   | 
|  20-12-2010, 12:03 | #8 | 
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   | 
|   |   | 
|  12-12-2010, 12:58 | #9 | |
| Senior Member Join Date: Sep 2008 Location: Sosnowiec 
				 |   Quote: 
  piękny!!! | |
|   |   | 
|  13-12-2010, 14:28 | #10 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Pierwsza klasa chłopak jest! Kciuki trzymamy!!   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |