|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Jakby ktos nie wiedzial jak wyglada chora suka to wlasnie tak:
![]() chora jest...na umysle (zdecydowanie) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() A propos innych zwierząt - ostatnio pewien student z Nigerii opowiadał, że w domu, w ojczyźnie, hoduje tygrysicę o wdzięcznycm imieniu Masha, która żywi się kurczakami. Obok klatki jest kurnik w którym Masha trzy razy dziennie poluje sobie na racje żywnościowe w postaci kilku kur - nikt jej ich zreszta nie wydziela - pożera ile chce. Zapytałam jak wytrzymują finansowo tak kosztowne w utrzymaniu zwierzę.... Okazało się, że Masha sama zarabia na swoje utrzymanie - nocami pracuje w BANKU ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
Klopot w tym, ze podczas GLUPa ( Gorszace Lobuzowanie Umotywowane Podnieceniem) - / to definicja i jedyne madre zdanie z ksiazki "Moj Pies swiadczy o mnie" / suka szaleje ..a nie wolno jej...mowilam , ze z glowa ma nie w porzadku ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
A jesli chodzi o napady glupawki:
http://dl.wolfdog.org/mpg/2000.07-Gubin/1.mpg Nie roblismy tu nic - Przemek tylko stal w bezruchu i filmowal... ![]()
![]() |
#6 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Bolo z głupawką - boski!- patrząc na niego coraz bardziej nabieram przekonania, że Szara jest jednak czeweczkiem lub przynajmniej pół CzW.... kształt ciała, ruch, pochylenie głowy... jakże znajome ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() A teraz inna wersja GLUP-a czyli GLUP we dwoje ( no we dwie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na koncu jest juz poduszka w robocie bo ja nie wyrabiam ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
Rona, Gaga... Super
![]() Tez bym chciala pokazac Varga w glupawce, aleniestety nie mam takich zdjęc porobionych, buu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
love and terror
|
![]()
Foteczki super Ja sie postaram tez zrobic jakies zdjecia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
ale seria! ekstra!!!
a Roman tylko stal i Was nakrecal? nie lecial rozdzielac? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Distinguished Member
|
![]()
Co do głupawki to ja jeszcze dodam bieg na pańcia z kilkudziesieciu metrów (uszy położone przez wiatr, gęba w szerokim, głupkowatym usmiechu) i mocne uderzenie w nogi, czy tez cały tułów pańcia tak, żeby go wywalić, lub chociaz zachwiać jego równowagę... Bieg taki powtarza się na jednym spacerze minimum pięć razy, a gdy Wilczak jest jeszcze otoczony wodą, radość jest tymbardziej wielka, że uderza się w pancia mokrym cielksiem...
![]() A na koniec psu smutno, że nikt nie chce się z nim bawić... ![]() edti/ Klara, świetny kot ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Piekne zdjecia!!! az zazdroszcze Ci malutkiej!
taka bystra i ciekawska ![]() socjalizacja na wystawie to swietna sprawa ale nic nie zastapi zwyklych zabaw z psami, moze gdzies dasz rade, psy ucza sie wtedy psiego jezyka itp moze chociaz pare razy do Wrocka? to taki wazny czas.... A co do glupawki to rozumiem ze moze Was to bawic i pewnie swietnie wtedy pies wyglada ale... nie pozwolilabym mu na to!!! sorry ale ma WE MNIE uderzac, gryzc i podcinac mi nogi? Jakos tego nie widze ![]() Boskie to zdjecie z kotem! jakie Luna ma spojrzenie!!! no i cudne jak spi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Distinguished Member
|
![]()
Ori, to być może kiedyś zobaczysz...
![]() ![]() Myślę, że gdyby na te nasze spacery z Vargiem wychodził jeszcze jakiś drugu pies, kolega, to by tak nam nie robił. Bo on w ten sposób chyba jakoś chce nas do zabawy zagonić, gdy mu się znudzi rzucanie patyka/piłki, czy coś tam innego... W każdym bądź razie, na komendę przestaje i się uspokaja (tzn. gdy mu się każe coś zrobić). Poza tym hmm... chyba lepiej żeby we właściciela uderzał, niż kogoś innego ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
love and terror
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |