|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Witam wszystkich (bo i ten post rozdziewiczeniem mojego konta na owym forum jest)
![]() W życiu każdego nastaje taki czas, w którym trzeba ruszyć przed siebie. Mnie też to nie ominęło ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S. Wybaczcie nowy temat, i jeśli taka wola miłościwie nam panujących Moderatorów, to proszę o przeniesienie go na miejsce bardziej adekwatne ![]() Serdecznie pozdrawiam Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
My z chęcią się spotkamy...a opowieści mamy masę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Zapraszam na spacer na Błoniach. Bywam tam z Lorką raniutko dwa razy w tygodniu, często spotykamy się z Lupim. Będziesz miał okazję zobaczyć wilczaki w akcji:
![]() ![]() ![]() Fotki autorstwa Daniela! ![]() Teraz akurat kuruję się z infekcji, ale mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu już będziemy. Jakbyś miał ochotę się spotkać, daj znać na priva. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Tak, tak, z Roną koniecznie powinieneś się spotkać, zobaczysz, że są też "nietypowe" wilczaki potwierdzające regułę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
My też się chętnie spotkamy - tylko najpierw muszę się wykurowąć bo póki co, tom chora... W Krakowie jesteśmy dosyć często no i zapraszamy też do nas na wieś, bo my się mieścimy w kategoriach "i okolic" i jesteśmy wieśniaki
![]()
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuje bardzo za odpowiedzi
![]() ![]() Serdecznie pozdrawiam Marcin |
![]() |
![]() |
![]() |
|