![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
A kto się wybiera do łodzi??
![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Baldur już dawno zgłoszony
![]() Teraz jestem na etapie zastanawiania się jakim sposobem dojadę do Łodzi ![]() Bo jak posprawdzałam pociągi to...masakra. Godziny przyjazdów takie, że albo nie zdążę na ring albo będę co najmniej 4 godziny przed wystawą, no i jeszcze spędzę 3 godziny w Koluszkach czekając na przesiadkę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Mistrali, szkoda, że Chantalka jest na etapie oddawania futra w ilościach zadziwiających
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
PSY :
klasa baby ( 3 ) BALDUR Braterstwo Wilczaków ZGRYWUS Cwany Wilk ZWIAD Cwany Wilk klasa młodzieży ( 2 ) BIES Welkoscyrz SABNOCK z Peronówki klasa pośrednia ( 2 ) WAŻNIAK Cwany Wilk WÓDZ Cwany Wilk klasa otwarta ( 2 ) LABAL LESTAT z Peronówki WANDAL Cwany Wilk klasa championów ( 3 ) CVAKO od Starkej DECLAN Wilk z Polskiego Dworu FENRIR Braterstwo Wilczaków SUKI : klasa baby ( 1 ) ENID Wilk z Polskiego Dworu klasa młodzieży ( 1 ) GJALP Braterstwo Wilczaków klasa otwarta ( 2 ) BEA Jantarowa Wataha DORREN Wilk z Polskiego Dworu klasa championów ( 2 ) CALANTHE Wilk z Polskiego Dworu ENFYS Braterstwo Wilczaków klasa weteranów ( 1 ) IRRIS Kollarov Dvor
![]() |
#5 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
O tym razem stajemy w szranki z Cheitanowym synkiem
![]() Znowu ładny pies, znowu przegrana ![]() Ale co tam, oby fajnie bylo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
No nieprzyjemność wielką zrobiliście mi tym zgłoszeniem, bo serce mam teraz rozdarte
![]() Ale niech tam będzie, co ma być i tak i tak powód do radości. I takie perspektywy lubię ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|