![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Po tym jak odszedl od nas ON dlugo sie zastanawialam, czy powinnam, sobie kupic wilczaka czy belga. Plusow i minusow byla masa. Wreszcie po podsumowaniu wszystkich "za" i "przeciw" wygraly wilczaki. Do teraz...
...bo nagle okazalo sie, ze grozi mi przymusowa zmiana rasy. W naszym domu mieszka w chwili obecnej przesliczny maliniak. Szybki jak byskawica, madry i nakrecony na wlasciciela. Nie odstepuje mnie nawet na krok. A za pileczke gotowy jest zabic. Wystawiac go niestety nie bede, bo psina ma jedna wade - nieprawidlowa maske, ktora jest zdecydowanie zbyt jasna jak na Malinois.... ![]() Niedlugo postaram sie zrobic fotki naszej M-Aliny..... ![]() [ktos wie ile czasu odrasta wilczakom siersc? ![]()
![]() |
#2 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
Czyli bedziecie miec maliniaka w domku?
![]() Czy szczeniak jest do sprzedania... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Distinguished Member
|
![]()
A w jakim wieku psinka? I w sumie to ile macie psów?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Heh! To ja juz wiem dlaczego ten moj maly cos malo wilczakowaty jest
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Choc w sumie to juz wczesniej zaczynalam cos podejrzewac, bo to bylo jedyne bure, ktore potrafilo ujadac.... ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Ja juz wiem!
![]() ![]() Zastanawiam sie tylko jakim cudem wyrwaliscie od Zk metryki dla szczeniat?? Oni z kolei mieli klopoty ze wzrokiem na okolicznosc zimy i bogatszej szaty u psow?? Jest jeszcze inne wytlumaczenie....Alina nie przestawila sie jeszcze zupelnie na klimat wschodnioeuropejski...zrzucila te norki bo w Portugalii juz zaczyna byc cieplej i ubrala sie na lato...a lato ma byc kuse, skape i sexy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Oj tam...a stringi? Kupisz takie ladne z Koniakowa i po sprawie
![]() ![]() Czyli jestesmy w Europie, duzo mniej purytanskiej niz Ameryka i mlode "cielecinki" z dezabilu sa bardzo mile widziane...tak przynajmnie mowia moi koledzy z pracy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
ja tesz przyznam sie kedysz chcalam belgiczaka no czarnego bo podobny do czarnego wilka....
ale wygrali wilki to jest wilczaki-oczywisz cie zle ze wilczak niema aportyrowki ale iz za jego charakteru i intelegentnosci to nierobi problem, a chodzene za Bogem-ja to mam, chocz bywa razy ze ja musze obserwowacz jak ona gdzesz tam lata jak ptak a ja moge tylko paczycz na to peknosz liotu i wem ze nie odezwe ja do mnie ale i w tej situacji wem ze ona caly czas obserwoje gdze ja jestem |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
OK, tak jak obiecalam - fotki naszego M-Aliniaka
![]()
![]() |
#12 |
love and terror
|
![]()
hehehehehe
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Distinguished Member
|
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaahhh, jaki oryginalny belg
![]() ![]() No nie, a ja już naprawde uwierzyłam, że macie belga jakiegoś ![]() A w sumie to po czym Ali tak sierść się...zbelgowila? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Na pewno niedlugo porośnie i jak reszta Burych będzie linieć, Ali będzie zadawać szyku! :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | ||||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
No, no, Ali już zaczęła się skąpiej ubierać, ledwie słoneczko przygrzalo... Śliczna M-Alinka z niej
![]()
![]() |
#19 |
Tmave Zlo
|
![]()
Ali wygląda niemal równie żałośnie, jak moja ś.p. kundlica. Tylko moja Żaba wstydziła się okrutnie "łysowatości". Ali, jak widzę, nie ma kompleksów
![]() Zdjęcie wstydliwej kundlicy zamieszczę jutro Margo na pocieszenie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Dobrze, ze Cayo śpi i nie widziała mamusi, bo chyba by się za nią teraz wstydziła. Jak mogliście tak psa urządzić?! Przecież to straszy! Ale i przy okazji trochę śmieszy. Też przez moment myślałam, że macie Belga. To by była zdrada dopiero.
Pozdrawiamy, A&B&C |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|