|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Ostatnio zgarnęłam spod samochodów na ulicy młodą wyżlicę, szukając jej domu odwiedziłam weta w celu odczytania numeru chip. na szczęście suka była zaczipowana i mieliśmy dość szybko happy end. M.in dzięki pomocnym pracownikom SAFE-ANIMAL.
Po całej akcji sprawdziłam nasz numer i ZONK! Nie ma ![]() Sprawdźcie i uzupełnijcie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A oprócz safe-animal, gdzie jeszcze warto zarejestrować numer chipa? Nie znam się na temacie, słyszałem, że jest wiele takich baz danych.
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Do sprawdzenia:
1-ogólnopolska baza danych www.safe-animal.eu 2-ogólnopolska baza danych www.identyfikacja.pl płatne ! 3-ogólnopolska baza danych www.indexel.info 4-serwis inf z podziałem na miasta www.oznakujpsa.pl kieruje do idetyfikacja.pl
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 08-08-2011 at 15:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
czuły barbarzyńca
|
![]()
A ja czipowalam Biesa w czerwcu, i nic, nie bylo go w bazie... wet mial wyslac zgloszenie, ale najwyrazniej gdzies te dane giną w pomroce dziejow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
Na szczęście można wpisać samemu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ja dodam tylko link do strony z adresami klinik, które świadczą usługę darmowego wszczepiania elektronicznych identyfikatorów dla psów mieszkańców Gdańska. Dziś nasz CSV dołączył do cyborgów
![]() ADRESY (linki) LECZNIC |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|