|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Procházela jsem si web a náhodou jsem narazila na tyhle stránky: http://wolfdogsoftenbury.yolasite.com/
Wolf dogs of Tenbury kříží čtvrtinového křížence československého vlčáka s klapatýma ušima a grónské psy/saarloosy (Inuits/Sarloos ?!). Nazývají to britským vlčákem a prodávají za 600 liber. Jestli to prodávají i s PP nevím. Last edited by Saerithra; 11-12-2011 at 23:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
www.steelmaker.cz
|
![]()
To nebudou prodávat s PP
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Na jednu stranu je nepochopitelné, jak by ta štěňata mohla dostat PP a na druhou stranu je nepochopitelné, že si to lidi koupí, za tak nehorázné prachy bez papírů.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Nechapu, co je na tom nepochopitelneho. Lide maji porad moznost volby - teda alespon doufam. Navic prece udou mit psa, ktereho jen tak nekdo nema. Navic se daji poridit i drazsi psi.
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nedávno jsem dostudovala a práci sehnat nemůžu. Nevím jak pro tebe, ale pro mě je nepochopitelné, že si lidi koupí nečistokrevného křížence "čehosi", co vzhledem trošičku připomíná vlka, za tak nehorázné peníze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Nechapujak to spolu souvisi. To ze vy nemate praci a to, ze si nekdo koupi takoveho psa. Kdyz na to ma penize, tak at si ho klidne koupi, je to preci jeho svobodna volba. Se svymi penezi si prece muze delat, co chce. Kdyz se mulibi vzhled a vlastnosti psa, proc ne?
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Tam mají myslím naprosto rozdílné výplaty než my
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|