![]() |
![]() |
|
Wychowanie i charakter Jak poradzić sobie ze szczeniakiem, najczęstsze problemy z CzW, jak je rozwiązać, .... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
ngi dhla
|
![]()
Beryl wyznaje zasadę minimum wysiłku/maksimum efektu. Jak jest spragniony i znajdzie potok w którym są głębsze miejsca, to po prostu je wodę zamiast ją grzecznie chłeptać. Otwiera pysk szeroko pysk i kłap. I tym sposobem zamiast pracować językiem 30 sekund lub minutę rozglądając się czujnie wokół, wystarczą 3 kłapnięcia paszczęką i pragnienie ugaszone.
Czy inne wilczaki też tak piją/jedzą?
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Aszczu też tak robi, ale jakoś do tej pory nie patrzyłam na to jak na coś szczególnego
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Urciowaty tez woli jesc wode, dla niego najlepszy jest kubel by mogl zanurzyc ten swoj pychol az po same oczy, nos tez lubi zamoczyc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Woda z prysznica to super sprawa Urciowaty tez uwielbia, ale pakuje sie tam caly i potem caly dom ubabrany. Tak, w naturze dokladnie jak Urcio
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Takie łapanie wody jak krokodyl ma wiele psów, nasza ONka tez tak robiła i zawsze się bałam, że sobie szczękę złamie w płytszych wodach, z kamienistym dnem
![]() A jak słonko dogrzeje (ot, jak dzisiaj) to bure włażą do wody i nurzają w niej cały łeb, aż po uszy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() Bardzo wiele psów, różnych ras i nie-ras tak robi, w zależności od upodobań. Moim zdaniem nie ma to żadnego związku z wilczością i pierwotnością wilczaków, więc dziwią mnie trochę takie tematy... ![]() Last edited by makota; 01-07-2012 at 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|