![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
W niedzielę 17.03.2013 około godziny 15 ,Gjalp została wypuszczona z domu na podwórze na kilka minut , i ślad po niej zaginął , Opcja długiej ucieczki raczej nie wchodzi w grę bo zostawiła w domu dwójkę szczeniąt .Szukałem jej wszędzie w okolicy , pytałem ludzi czy ktoś jej nie widział , ale nie ma żadnych śladów po niej. Od chili wypuszczenie jej , do czasu kiedy zauważyliśmy że jej nie ma minęło 15 minut ,od razu zaczęliśmy jej szukać .Przeszukałem wszystkie możliwe miejsca gdzie wychodziłem z nią na spacery wszystkie okoliczne drogi rowy itd. Nie ma żadnych śladów , wiec samochód raczej tez jej nie potrącił. Wygląda to na kradzież...
Jestem załamany
![]() Last edited by Dzikus; 21-03-2013 at 01:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Bardzo mi przykro, mam nadzieję, że sunia się odnajdzie
![]() Nie wiem nawet, co, o czym byście nie wiedzieli mogłabym doradzić... ...ogłoszenia w okolicy, u wetów, w necie itp., to wiadomo. A poza tym? Może spróbujcie zadziałać coś przez http://safe-animal.eu/ Podejrzewam, że Gjalp ma chipa i jest wpisana do bazy? Oni chwalą się dużą skutecznością w odnajdywaniu zagubionych zwierząt... może dobrze byłoby się skontaktować z kimś od nich, a nuż pomogą? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Koszmar, wyobrażam sobie przez co przechodzicie i przez co suńka przechodzi! Trzymamy kciuki, żeby jak najszybciej się znalazła! Dajcie znać na Dogomanii, na fb, wszędzie! Wilczak to nie jest labek, zwraca na siebie uwagę, prędzej czy później ktoś musi ją namierzyć!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Bardzo mi przykro, wyobrażam sobie co przeżywacie! Mam nadzieję, że Gjalp znajdzie się jak najszybciej, cała i zdrowa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Nie wiem w jakiej okolicy mieszkacie, ale z własnego doświadczenia: dajcie znać ludziom we wsi oraz we wsiach obok. Nam psa na gigancie przyniosły chłopaki spod wiejskiego sklepu. Trzymam kciuki za odnalezienie suni!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() obiecać skrzynkę piwa / wódki jako nagrodę |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Niedobrze, oby sie znalazla, wrzuciliscie na fb, warto poudostepniac, moze pomoze?
![]() |
|
|