![]() |
![]() |
|
Adopcje Psy szukające nowego domu: rasowe wilczaki, ale i "wilczakopodobne" psy z polskich schronisk.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Nowego domu szuka 5-letni Bref od Tištínského potoka...
![]() http://www.wolfdog.org/pol/dbase/d3658.html Wlascicielka psa byla starsza pani, ktora ma powazne problemy zdrowotne. Pies jest bardzo zadbany, spokojny i przyjacielski. Bref zostal przebadany i jest calkowicie wolny od dysplazji (HD-A, rentgen wykonany 21.9.2006). Ma do tego swietny rodowod, wiec jak ktos chce nie tylko psa do kochania, ale i wartosciowego psa hodowlanego to niech sie zastanawia... ![]() ![]() Bref jest w Czechach, ale Adam, u ktorego pies obecnie przebywa doskonale mowi po Polsku. Jesli ktos jest zainteresowany to piszcie - albo do nas, albo bezposrednio do Adama.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
A ja juz wiem, a ja juz wiem ale nie powiem!
GRATULACJE! JEST EXTRA! Sliczny i w dodatku naprawde bardzo przyjacielski. Dla szczeniakow bardzo wyrozumialy i cierpliwy. Ciesze sie, ze juz ma nowy dom i ciesze sie, ze trafil akurat do Was! ![]() Ale do kogo ? ![]() hihi juz nie powiem!
![]() |
#3 | |
love and terror
|
![]() Quote:
ktos z Wawy...? ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
My tez jeszcze raz serdecznie gratulujemy i dziekujemy za taka ekstra niespodzianke na wystawie ! Bref jest obledny !
![]() On lamie wszelkie stereotypy zachowan !! Jestesmy nieprzytomnie dumni, ze Bref bedzie w Poslce, no juz jest ![]() Halo! Nowi szczesliwi przyjaciele Brefa! Odezwijcie sie bo sami nie smiemy odbierac Wam przyjemnosci przedstawienia nowego czlonka rodziny !! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Tak, Bref przyjechał do Polski. I zamieszkał razem z Cayo na Mazurach. I on, i Cayo od razu sie pokochali, na szczęście mają podobne usposobienie, a Bref mnóstwo cierpliwości dla wszechogarniającej "radości" Cayo
![]() Dziękujemy za wspaniałe przywitanie Brefa w Polsce! Dziękujemy wszystkim, którzy byli na wystawie w Nowym Dworze. Jest nam naprawdę bardzo miło, że usłyszeliśmy od Was tak wiele ciepłych słów. A przede wszystkim mieliśmy od razu okazję zobaczyć jaki jest Bref w kontakcie z obcymi (psami i ludźmi). A bref? Tak jak Margo pisała, jest naprawdę bardzo dobrze ułożony. Jest grzeczny i posłuszny. Teraz musi tylko nauczyć się polskiego ![]() Pozdrawiamy gorąco, Alakra, Cayo i Bref. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]()
Również gratuluje. Dobrze, że Bref znalazł szybko taki dom....
Pod względem hodowlanym, to prawdziwy biały kruk ![]() Quote:
![]() No i kilka fotek z przemytu ![]() CAYO i BREF ![]() BREF, EURY & HARMONIA ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Pozdrawiam Alicje, Bartka i rodzinke wilkow-on jiest cudowny o ma superowy charakter.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Wow! super Ala!
wiec jednak nie Eligo... :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
wspaniale, że tak szybko znalazł nowy dom
![]() piękny jest, po prostu piękny <wzdycha>
![]() |
#11 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() Wkrótce wrzucimy jakieś fotki Brefa do galerii, jak tylko zaświeci słońce i pójdziemy na dłuższy spacer. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]()
Widze, ze niespodzianka sie udala.... tym bardziej, ze chyba nawet Bartek i Ala tez jeszcze nie moga uwierzyc, ze to zrobili....
![]() Ale plusow jest cala masa - Cayo ma kumpla, hodowla Lupusek psa hodowlanego, Polska ciekawego reproduktora, a Bref nowy dobry dom... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#13 | ||
love and terror
|
![]() Quote:
![]() ciesze sie, bo Eligo mlody, znajdzie dom... nie moge sie doczekac, zeby go zobaczyc ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
Cieszę się ogromnie, że Berf trafił do tak fajnego "stada"!
Nie dość, że zyskał nowych Państwa, to jeszcze towarzystwo pięknej suni, nie mówiąc o konikach, kozach, kotach, rewelacyjnych terenach spacerowych i ... co najwazniejsze dla nas- wspaniały serwis fotograficzny ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]()
Super że Bref trafił do Polski. Śliczny jest. Nam też bardzo się spodobał.
![]() Nie jestem w temacie. ![]() Margo, możemy prosić o małe info? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
mówiąc logicznie - gesty/ton głosu jestem za telepatią ![]()
![]() |
![]() |
#17 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() A jeśli chodzi o czeski i komendy w tym języku, czy może mi ktoś podać podstawowe komendy w tym języku. Ja znam tylko siad i waruj. A jak powiedzieć zostań, do mnie, na miejsce, itd.? Będe wfdzięczna za pomoc. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Senior Member
|
![]()
Ahoj, ale Bref tu visel na wolfdogu jen pár dní, asi to moc lidí zatím nevidělo. Ale gratuluji ti, je to hezký pes.
Sedni Lehni Zůstaň Ke mně K noze Ještě něco? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Co to znaczy hezký pes? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() zostań - zustań do mnie - ke mnie na miejsce - misto Jak widzisz dosc podobne brzmienie... ![]()
![]() |
![]() |
|
|