![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
i po Nitrze
Czlowiek jest glupi, jechac tyle drogi, w zimnie, w sniezycy, w niewyspaniu, narazajac sie na strate zycia czy samochodu... Tylko po kawalek papierka i... plastiku ![]() Garuda miala debiut i wygralismy puchar ![]() ![]() Mnie sie podobalo, choc wszystko trwalo za dlugoooo... Czekam na zdjecia (na maila, albo na serwer) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Widze, ze wszyscy tak wlasne zaczynaja
![]() Cytat sprzed roku (po mojej pierwszej Nitrze) : taaakkkk...i jeszcze "dziekuje za nieprzespane noce , przeziebienie , wory pod oczami , uczucie zmeczenia, ktore nie minie do piatku , dziure w kufie Cheya i weekend, podczas ktorego czlowiek siedzial w aucie, zamiast odpoczywac przed telewizorem..... " ![]() czyli witaj w klubie ![]() I oczywiscie gratulujemy.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
love and terror
|
![]()
i zapomnialam
Garuda zeszla na miedzynarodowce z wybitnie obiecujaca Od Oskara rowniez dostala wybitnie obiecujaca i ladny opis ![]() Jednak i tak Eligo byl faworytem... ![]() Bozena, jak tam, zyjesz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Grim Reaper
|
![]()
końgratulejszyn
![]()
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
narvana, dopoki Perony beda in live, dawaj glowne rezultaty, kto wygral psy kto suki i temu podobne pliotki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
glupia, glupia, glupia glowa
![]() GRATULACJE pieknego debiutu. G miot to beda GRAND and BEST |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
Daiva- nie wiem
![]() Pamietam, ze Eligo chyba zgarnal wszystko Jolly byla bez futra i miala 3 miejsce Baleron i Camio 2 miejsce (?) Eresh 2 lub 3? nie pamietam... i otworzyla Mlodziezowego Championa ![]() Trzeba czekac na Margo ![]() Stawka na klubowce byla naprawde niezla, bylo wiele pieknych psow... Co mnie troche zasmucilo, ze Amor zszedl z bardzo dobra od Oskara ![]() W sumie to nawet nie wiem dlaczego Margo jak sie wyspi to opowie szerzej, bo ja nie bylam w stanie sledzic wynikow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Oiki dzieki, jak to mowis ze nic nie wies-same waznejsze pliotki juz powiedzialas.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Eligo zdecydowanie jest w formie ma swietne futro teraz A, jeszcze zapomnialam o Daphne! ![]() Daphne byla w klasie uzytkowej (dobrze pamietam?), jako jedyna ![]() zeszla z ocena doskonala |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
love and terror
|
![]()
no tak, zaczelam liczyc ile Peronowka miala psow...
z tego wszystkiego zapomnialam rowniez o Daimonku ![]() 2 miejsce i ocena doskonala |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
ladnie
![]() ![]() I skonczylo sie rumakowanie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
o, przypomnialam sobie
na miedzynarodowce Iky wygral z Baleronem na klubowce wygral Baleron |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Gratulujemy wszystkim pieskom i ich właścicielom
![]() Jesteśmy pod dużym wrażeniem występu Eligo. Możemy się tylko cieszyć, że bliskie pokrewieństwo może pomóc nam w zdobyciu co najmniej drugiego miejsca w młodzieży w Poznaniu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiamy Wszystkich |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
http://eury.zperonowki.com/galeria/v...O/a3a.JPG.html macie szanse na pewno na najzgrabniejszy wilczy klus. ![]() maria i wufi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Taky Eligovi gratuluji !!!
Moc krasny pes ! :P :P ![]() Margo jsou chybky ve vinikach mezinarodovej Nitra ! ![]() BIS narodovych ras 2.misto - ma Lupus Crying wolf ![]() A sutez o naj.. par psu ma Lupus x Esir - 1.misto ![]() ahoj Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Tak jest Lucie ! Trzeba pilnowac swojego
![]() Chochliki lubia rozrabiac ![]() Swoja droga jaki ladny kontrast w stylu poprawiania... znac styl , brawo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Wybaczcie, ale chwilowo bedzie tylko w telegraficznym skrocie... niech kazdy chwali sie sam, ale moge powiedziec, ze kazdy wrocil z tarcza...
![]() Garuda nie miala dostepow do tytulow, ale zarowno na ringu, jak przy ringu robila furore. Bo pod okiem sedziego zachowywala sie jak stary wystawowy wyjadacz, a poza ringiem swoim charakterem kradla serca kolejnych zwiedzajacych... ![]() Jolka nic nie zwojowala, ale z taka sierscia trudno sie dziwic.... ![]() Camio mial wzglednego pecha - dwa razy drugie miejsce i 2x res.CAC. No ale wiele osob daloby wszystko za taka lokate w klasie otwartej na klubowce i to u takiego sedziego... ![]() Eresh otworzyla Mlodziezowy Championat Slowacji... Drugiego dnia miala troche dosc (ehhh....ta droga i niewyspanie), wiec dala fory polsiostrom... ![]() Eligo to samo, ale dzieku ladnemu futerku dolozyl sobie jeszcze BOBa w pierwszy dzien i .... Zwyciestwo Klubu Slowacji w drugi.... Na taki sukces jego matka pracowala latami, a on...nawet roku nie skonczyl... wstydzil by sie.... ![]() ![]() Daimon rozpoczal Championat Slowacji - konczyc bedziemy go juz w przyszlym roku, bo chlopak jest rzeczywiscie w formie... :P Daphne po tym weekendzie ma juz polowe Championa Slowacji w kieszeni.... ![]() Balrog "dorosly" championat Slowacji ma - teraz rozpoczal walke o tytul "Grand Championa Slowacji" (przydziela sie go na podstawie CACow uzyskanych w klasie championow)... Ale o wystawie warto napisac wiecej... bo bylo na czym zawiesic oko... ![]() I jeszcze fotka tegorocznych Zwyciezcow Slowackiego Klubu: Eligo z Peronówki & Dáša Chlumecké podzámčí I parada zwyciezcow klas: Argo Přízrak Karpat, Kirby Kysucká hviezda, Lupus Crying Wolf, Daphne Malý Bysterec, Eligo z Peronówki, Balrog z Peronówki & Garuda z Peronówki, Frei Malý Bysterec, Dáša Chlumecké podzámčí & Ana Vlčí démon
![]() |
#19 |
love and terror
|
![]()
ech
mimo tego niewyspania, zimna i ogolnego zmeczenia... pojechalabym jeszcze raz... dla takiej atmosfery, spotkac sie z Wami... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Junior Member
|
![]()
Ahoj, ja dekuji za opravku v Nitre!!
![]() V Nitre byl chaoz a ja mam jeste shook, že my byli 2x na 1.miste a Lupusek na 2.miste ![]() ![]() Nitra byla super - oba dny !! ahoj Lucie |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|