![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
witam czy macie jakies sprawdzone sposoby na to by moja sunia schudła?tylko prosze nie piszcie by dawac jej mniej jesc i wiecej spacerow...ona je malo duzo bieba a mimo wzystko zaczeła od kilku miesiecy tyc co mnie martwi...prosze pomozcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A mozesz cos wiecej o niej napisac?
W jakim jest wieku, co i ile razy dziennie je, ile ma ruchu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
shilla ma 3 lata je raz dziennie okolo 400gram miesa biega 2 godziny dziennie po lesie nie wiem juz co mam robic.jak widze inne wilczaki wydaje mi sie ze jest tyćkę za gruba sa jej zdjecia na off topic - (p.s.jak zamiescic zdjecie ....)pod tym tytułem mozesz zajrzeć.dziekuje za odp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A jakie mieso i z jakimi dodatkami?
Ile razy dziennie je? Czy dostaje jakies smaki, kosci? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
w zależności od dnia ale najczesciej nie wiecej niz 400 gram gora do pol kilo albo watroby,kadłubów kurzych,serc wieprzowych,rur lub pluc,raz w tygodniu kasza gryczana do tego sos z sercami wolowy,na przekaski suszona skora wolowa,patyczki smakowe,jak trafie gdzies w miescie to kupuje shilce kosci wolowe i oczywiscie daje je surowe(uwielbia to)jak tez wolowe mieso lu cielece-surowe jedzenie lubi najbardziej nie je duzo a duzo biega po lesie uwielbia polowac
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilcza Saga
|
![]()
Oooo...... Cora po prostu uwielbia kości wołowe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |