![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Poniższy tekst proszę potraktować z przymróżeniem oka
![]() ![]() Jako świeżo upieczeni właściciele wilczaków, po miesiącach przeżywania chwil tych wielce radosnych jaki grozy jednogłośnie doszliśmy do wnosku, że ceny wilczaków powinny być wyższe kilakrotnie niż są obecnie. Już wyjaśniam z jakiego powodu, nadwyżka od obecnej ceny powinna wpływać na wspólne konto FPpW (Fundusz Pokrzywdzonych przez Wilczaki). Po udokumentowaniu fotograficznym i dokładnym dochodzeniu Komisji Śledczej (niekoniecznie sejmowej) Fundusz pokrywałby koszty zniszczonych sprzętów domowych (oraz samochodów) których wartosć przewyższa 1000,- , środki z Funduszu byłyby również przeznaczane na leczenie właścicieli którzy ponieśli uszczerbek na zdrowiu w wyniku posiadania wilczaka (głównie choroby serca i pobyty w zakładach zamkniętych). Kolejnym punktem finansowanym przez Fundusz byłyby materiały budowlane przeznaczone na remont domu/mieszkania po odchowniu szczeniaka. W skrajnych przypadkach finansownie kosztów wynajęcia mieszkania dla wyrzuconego z domu własciciela i oczywiście psa. Myślę, że to byłoby dobre zabezpieczenie dla nowych właścicieli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie rzecz biorąc: jestem ZA ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() Pomysł jest bardzo...hmmm....zyciowy! I oczywiscie daje wiele nadziei na lepsze jutro! Oprócz wsparcia finansowego można organizowac równiez zajecia relaksacyjne, spotkania w grupach wsparcia itp. Winky |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Mi zawsze poprawia humor szczera rozmowa z innymi wlascicielami, ktorzy maja gorzej, a zawsze sie taki znajdzie :P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tmave Zlo
|
![]()
Potwierdzam kompletną niepraktyczność czarnego lakieru. Ostatnie doświadczenia z Dewi, która MUSIAŁA wejść do mnie do samochodu JUŻ i NATYCHMIAST, bo ja jechałam 5 metrów dalej, pozostawiły kilka drobnych
![]()
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Jak najbardziej popieram gromadzenie środków na funduszu, a zdjęcia zniszczeń dokonanych przez słodziaki powinny być wysyłane mailem do przyszłych właścicieli z adnotacją "Nie tylko szczeniaki niszczą - Dorosłe też potrafią!"
![]() Ps Czy są już propozycje wysokości składki?, bo ja reflektuję na wsparcie ![]() Foras zjada mi samochód ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilcza Saga
|
![]() ![]() ![]() ![]() Jestem całkowicie za ![]() Czy fundusz pokrywałby także leczenie dla innych zwierząt pokrzywdzonych przez mojego psa? ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
3 ladowarki telefoniczne - 300 zl
kapcie i buty - 250 zl kurtka wiosenna - 200zl poranny skok z podbiciem oka z radosci ze w koncu sie obudziles i mozna cie ponapastowac - BEZCENNE!!!! za reszte zaplaci fundusz pokrzywdzonych przez wilczaki ![]()
![]() |
#10 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() To jest swietny slogan reklamowy dla funduszu!!! ps.można to rozszerzyc na wszystkie wersje jezykowe wolfdoga! Wiecie ile byłoby chetnych! (no i kasy hi,hi) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|