![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
Klubowa wystawa byla bardzo udana. Pan Franciszek dokladnie ogladal kadego psa, niektore oceny przeciagaly sie wrecz w nieskonczonosc. Psy byly oceniane roznie.. nawet jak byly wybierane bylo to dosc zroznicowany wybor, jak to zauwazyla Margo,nie do konca mozna bylo zrozumiec na co dokladnie zwraca uwage. Bylo bardzo duzo ciekawych i pieknych psow,jak i tych mniej interesujacych. Najlepsze bylo to ze mozna bylo sie znow spotkac ( z wlascicielami jak i ich psiakami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Z krajowych ocen wynosi sie lakoniczne opisy, jeden pasujacy do drugiego. Zadnych rewelacji - wymienionych jest kilka cech i tyle. No przepraszam, podobno niektorzy wynosza jakies wyjatkowo genialne opisy, pelne peanow na czesc ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Czemu mieszkam na takim zadupiu!
![]() ![]() Też bym chciała kiedyś wreszcie do takiej Nitry pojechać po profesjonalną ocene, jaka by nie była, to było by super! Także Shaluka nie narzekaj i ciesz sie, że chciaż możesz jeździc, nie to, co ja..... ;- )) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
A czy ja narzekam
![]() Tak sobie mysle, bo nastepnym razem bede jechala samochodem,ze jesli dojedziesz do mnie to dalej moglabys pojechac ze mna ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
A to pomyslimy, czemu nie....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |