![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zalozylam nowy temat, bo wiem, ze powinny sie pojawic dzisiaj nowe zdjecia ze spotkan. Temat bedzie bardziej ogolny i "bezdatowy"
![]() Ja z dzisiejszego na polach mokotowskich zdjec nie mam - beznadziejna pogoda. Ale z wczoraj sa tu: http://sssmok.wolfdog.org/galeria/th....php?album=102 Wkleje tylko jedno, bo straasznie mi sie podoba - Brema ![]() ![]() (To tak a propos warszawskiej zimy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
no to teraz ja doloze kilka szt. weekendowych..
Obsada: Magri, Jabber, Jurba, Medea ![]() ![]() ![]() ![]() A tutaj link to dalszej czesci albumu z tego wypadu: http://fredd26.fotosik.pl/albumy/323989.html
![]() |
#3 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Ja czekam na dzisiejsze zdjecia Hexeann i latajacego Jabba
![]() Mi udalo sie tylko jedno w miare ostre znalezc - Mentall i Magri: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Eh, myślałam, że zatwierdziłam odpowiedź a ja gapa nie kliknęłam i odpowiedź „wisiała” do dziś. Szybka rehabilitacja:
Teraz tylko kilka fotek wstawię, a jako pierwszą - Jabberka który zadziwił nas radością z jaką rozpryskiwał kałuże! Czadzik na maxa - Wyskok i... Wielkie Chlap! - Mentall wpatrywał się z niekłamanym podziwem: ![]() Chwilę wcześniej zaś, cóż za spotkanie! Jabber, Magri, Mentall: ![]() Cześc brat! Cześc siostra!: ![]() Cześć kolego, my jeszcze się nie znamy (tu nieśmiały uśmiech Mentalla): ![]() Panna w tańcu: ![]() Generalnie błotnista lambada (i ta błoga mina Jabberka): ![]() Dużo radości przy eksploracji terenu: ![]() Jabber pokaż mi proszę jak najfajniej się bawić na Polach Mokotowskich? ![]() No to popatrz kolego! Najpierw trzeba sobie znaleźć jakąś fajniutką kałużę i wtedy można robić tak: ![]() Hehe, niech się młodsi uczą! Już się cieszę na myśl o „szczęśliwych minach” właścicieli wilczaków, które przejdą moje specjalne, mokre Jabberowe szkolenie: ![]() Taaaak! Troszkę się już upaciałam, ale nie tak PROFESJONALNIE! Jak ja bym się tego szybko, ślicznie nauczyła to moi państwo oszaleją z radości! Tak! Muszę sobie to dokładnie przemyśleć by być gotowa na następny spacer. Mam nadzieję, że też będzie padało! Mmmm.... rozmarzyłam się! ![]() ![]() Serdeczne pozdrowienia i do zobaczenia na następnych spacerkach! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Zdjecia cudne
![]() Najbardziej podoba mi sie lot i taniec. Szkoda, ze tak malo. Musimy czesciej zatrudniac was w roli fotografow ![]() A i Mentall sie wybiega... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Ale sie ubawiłam. Zazdroszczę Wam tych wypadów. Jabberek w kałuży jest boski, dla mnie to jakiś rock and roll w jego wykonaniu. Przynajmniej akurat taka muzyka w telewizji leci i jak patrzę na to pierwsze zdjęcie to nic tylko bioderka i nóżki jak w tańcu z gwiazdami. Miodzio
![]()
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Poniewaz za tydzien kolejne spotkanie to pisze co nastepuje:
*** Goscia mozna mordowac - pozytywnie przeszedl wszystkie testy wykonane przez nasze wilczaki... krotko mowiac Paola nawet przy obudzonym Juziu nie wymieka... ![]() *** Jako hodowla wysylamy Wam na spotkanie reprezentacje w osobach Przemka i Balroga.... *** Poniewaz ja jestem zmuszona zostac przy "dzieciach" to slicznie prosze o jak najwieksza ilosc fotek "po"... A juz teraz zycze milej zabawy! ![]()
![]() |
#8 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Paula naoglada sie wilczakow na pewno.
Szykuje sie spore spotkanie wielopokoleniowe ![]() ---------------------------------------------------- A co do spotkan warszawskich - mam kilka fotek z wczorajszego starcia tytanow, na gruncie domowym: Mocny uscisk na przywitanie: ![]() Walki na ringu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Po imprezie niektorym, az zwisly szynki: ![]() Udzial wzieli: Mendoza - Magri ![]() Gnidoza - Jabber ![]() Obserwatorzy starcia: Sabat ![]() Spiacy krolewicz - Filet ![]() CDN. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Mam nadzieję, że po tym spotkaniu macie jeszcze gdzie mieszkać ??!!!??
![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Bozenko, spokojnie, wszystko zyje i ma sie jak najlepiej, bilans strat =0
![]() Przed przybyciem towarzystwa, mala rozgrzewka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... a pozniej oczywiscie walka wieczoru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
wlasnie bylo dzisiaj, o 10 rano, jak tylko sie poogarniam to powrzucam pare fotek tego rozbrykanego stadka
![]()
![]() |
#13 |
Junior Member
|
![]()
to tak na szybko 2 fotki "modela"
![]() "Guard" z zaskoczenia ![]() a tu juz "przypozowal" ![]() ![]()
![]() |
|
|