![]() |
![]() |
|
Sport & trénink Českoslovenští vlčáci jako pracovní psi - jak cvičit, jak učit nové prvky, informace o soutěžích a zkouškách a výcvikových seminářích... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Ahoj všichni, snažím se tady v Belgii bojovat s větrnými mlýny a zařídit možnost coursingu pro československé vlčáky. (Z nějakého důvodu jsou tu coursingy určené pouze úzkému okruhu plemen, ne všem jako u nás v ČR). Potřebovala bych, kdo máte nějaké fotky vašeho vlčáka na coursingu, nebo video, jestli mi je můžete poslat na e-mail. Nashromážděné fotky a videa bych potom ráda prezentovala belgickému největšímu coursingovému klubu. Už jsem s nimi v kontaktu, ale zatím mají stále pochyby, jestli ten vlčák teda jako poběží
![]() Mám jen pár svých fotek Ciry na coursingu a to je málo, v galeriích wolfdogu ve sportu není ani jedna fotka, u Hokyho jsem našla asi tři. To je dost málo. Pokud se podaří je přesvědčit aby to s vlčáky aspoň zkusili, pojedu jim předvést moje holky, tím se to zachrání a oni by nám pak (snad) umožnili uspořádat akci pro čévéčka v Belgii obecně. Email je mirkawolf (at) wolfdog.cz Díky všem, Mirka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
teď si nejsem jistá, možná že Jakan od Úhoště má v galerii nějaké.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
tak bohužel, zkoušela jsem to přes databázi ch.st.- od Úhoště-Jakan, má tam napsáno 40fotek, ale vidět je jen pár.....Bez coursingu. Takže nemůžu sloužit.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Co třeba tyhle fotky
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ahojky, já mám taky celkem dost fotek mé Giry z coursingu. Podívej se na http://giradakmatcs.ic.cz/Coursing%20Brno/ tam je několik fotek tak si vyber. Ještě mám cca 5 kde je vidět i střapeček. Tak ti je můžu poslat na email.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |