![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Distinguished Member
|
![]()
Wystawa krajowa, 1.5.2008
Zgłoszenia do...... 15.04.2008 - nie będzie przedłużany ! Reszta informacji: http://www.zkwp.pl/zg/index.php?w=wystawy_dobremiasto Proszę Państwa! Kto się wybiera? ![]() Pzdr Agnieszka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
My właśnie dumamy nad formularzem. Jechać, nie jechać? Oto jest pytanie! Dawno w tych rejonach nie byłam a Polska piękna jest jak długa i jak szeroka, więc duuuże prawdopodobieństwo, że się stawimy.
Mentaś łapie wiatr... ![]() pozdrowienia! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Szkoda, że mam wesele i braciszków w Olsztynie można by odwiedzić i takich upałów nie ma jak na "olsztyńskie" bodajże w lipcu. Ale wesele muszę zaliczyć więc ani Maxa ani Ereshki nie będzie
![]()
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
My z Imbusem bedziemy w Dobrym Mieście. W pośredniej. No to do zobaczenia.
![]()
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
A mi to Dobre Miasto się zamarzyło i.....psikus, jak to ja nazywam takie sytuacje: nie mamy połączenia! Albo możemy zajechać tam 1 maja na godzinę 16, albo przyjechać dzień wcześniej- czego zrobić nie mogę.
Mało tego- pociąg z Białegostoku do Dobrego Miasta jedzie ok.8 godzin ![]() .....także nici z wystawy :-(( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
O qrcze !!!! Niech żyje PKP!!!!! Chyba musieli polikwidować połączenia
![]() My w zeszłym roku jechaliśmy do Olsztyna: wyjazd z Sopotu o 4 rano a potem cos około 8 z olsztyna do Dobrago Miasta. I idealnie jeszcze przed rozpoczęciem bylismy na stadionie.
![]() |
|
|