Go Back   Wolfdog.org forum > Polski > Różne

Różne O wszystkim co jest związane z CzW

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-05-2008, 21:18   #1
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga
Default Przedstawiamy jednoroczniaki ;)

Podczas zeszłorocznej miedzynarodówki w Łodzi nadeszły do nas sms-y z wiadomościami o rosnacej ilości rodzących sie własnie dzieciaków Harmonii i Cheya. Maluchy rosły szybko i po 2 miesiącach (Zygzak trochę później) rozjechały się do swoich domów. Dzis własnie cała ekipa kończy swój pierwszy rok zycia. Nie są jeszcze dorosłe, raptem nabieraja dorosłych kształtów i zachowań. Sprawiaja mnóstwo radości swoim rodzinom, równiez całkiem sporo kłopotów (jak to wilczaki) ale chyba mogę spokojnie odetchnąc z ulgą, że każde z nich ma fajne zycie.
W sierpniu miałam okazje poznac 3-miesięczne maluszki osobiście i z czego jestem dumna- to z ich charakterów (chociaz nie tylko)
Daiva pewnie ma więcej bieżących wiadomości na temat wszystkich, ja jestem szczęsliwa, że mam kontakt i bieżące info o Ivju, Hako, Itu no i oczywiście Zygzaku .Z pozostałymi mniej (bariera językowa) ale wiem, że tu z kolei Daiva rozpostarła skrzydła nad pociechami
Powiem Wam, że cały ten czas, od ich poczęcia do teraz to był stres...bo czułam sie odpowiedzialna za te zycia, które zaistniały m.in z powodu mojej decyzji.
Coz, zycze i maluchom i ich rodzinom kolejnych lat, i obopolnych, silnych wiezi
Przedstawie Wam "i"- duszki lasu, cześc zdjęć zaczerpnięta z galerii wolfdoga (o co, mam nadzieję, własciciele sie nie pogniewają) :

Itu - pierwszy wilczak Carlosa, własciciela sadów pomarańczy w Hiszpanii, zachowywał się chyba dobrze bo w niedługim czasie Carlos sprowadził do domu Embę (córkę Eligo). Oba wilczaki wcinaja pomarańcze, jogurty.. taka bardziej egzotyczna dieta Mięso oczywiście też Dieta owocowa chyba jednak Itu słuzy bo chłopak rosnie zdrowo (dla fanów wzrostu- chłopaki mierza po 70 cm z kawałeczkami - ale jakie to kawałeczki, może ocenic juz tylko oficjalna bonitacja

najbardziej nam znany Ilmarinen vel Zygzak- inny od pozostałych braci, od zawsze był inny. I może dlatego mamy go tak blisko i mozemy cieszyc się nim razem z Aneta i.. ukochanym przez Zygzaka Krzysiem

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote
Old 05-05-2008, 21:20   #2
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Old 05-05-2008, 21:41   #3
konek
Member

konek's Avatar

Send a message via Skype™ to konek

Gaga, Daiva
Gratuluję udanego miotu!! Wam, I-duszkom oraz ich właścicielom życzymy samych radosnych dni dużo pozytywnej energii od otoczenia oraz wielu sukcesów wystawowych (co akurat jest więcej niż pewne).
Pozdrawiam
Bożena
Old 05-05-2008, 21:57   #4
wolfin
Moderator

wolfin's Avatar

Send a message via ICQ to wolfin Send a message via Skype™ to wolfin

ja moge tylko powiedziec
gratulacje
Old 05-05-2008, 22:04   #5
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

No cos Ty? Sama sobie gratulujesz? ;D

チェイタン。
Old 05-05-2008, 22:10   #6
AngelsDream
Wiewiórka Wredna

AngelsDream's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to AngelsDream

Przyłączamy się do gratulacji. Nie zapomnę podejrzeń, że to do nas trafił Zygzak
AngelsDream jest offline   Reply With Quote
Reply

Posting Rules