|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Podczas zeszłorocznej miedzynarodówki w Łodzi nadeszły do nas sms-y z wiadomościami o rosnacej ilości rodzących sie własnie dzieciaków Harmonii i Cheya. Maluchy rosły szybko i po 2 miesiącach (Zygzak trochę później) rozjechały się do swoich domów. Dzis własnie cała ekipa kończy swój pierwszy rok zycia. Nie są jeszcze dorosłe, raptem nabieraja dorosłych kształtów i zachowań. Sprawiaja mnóstwo radości swoim rodzinom, równiez całkiem sporo kłopotów (jak to wilczaki) ale chyba mogę spokojnie odetchnąc z ulgą, że każde z nich ma fajne zycie.
W sierpniu miałam okazje poznac 3-miesięczne maluszki osobiście i z czego jestem dumna- to z ich charakterów ![]() Daiva pewnie ma więcej bieżących wiadomości na temat wszystkich, ja jestem szczęsliwa, że mam kontakt i bieżące info o Ivju, Hako, Itu no i oczywiście Zygzaku .Z pozostałymi mniej (bariera językowa) ale wiem, że tu z kolei Daiva rozpostarła skrzydła nad pociechami ![]() Powiem Wam, że cały ten czas, od ich poczęcia do teraz to był stres...bo czułam sie odpowiedzialna za te zycia, które zaistniały m.in z powodu mojej decyzji. Coz, zycze i maluchom i ich rodzinom kolejnych lat, i obopolnych, silnych wiezi ![]() Przedstawie Wam "i"- duszki lasu, cześc zdjęć zaczerpnięta z galerii wolfdoga (o co, mam nadzieję, własciciele sie nie pogniewają) : ![]() ![]() ![]() Itu - pierwszy wilczak Carlosa, własciciela sadów pomarańczy w Hiszpanii, zachowywał się chyba dobrze bo w niedługim czasie Carlos sprowadził do domu Embę (córkę Eligo). Oba wilczaki wcinaja pomarańcze, jogurty.. taka bardziej egzotyczna dieta ![]() ![]() ![]() ![]() najbardziej nam znany Ilmarinen vel Zygzak- inny od pozostałych braci, od zawsze był inny. I może dlatego mamy go tak blisko i mozemy cieszyc się nim razem z Aneta i.. ukochanym przez Zygzaka Krzysiem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Gaga, Daiva
Gratuluję udanego miotu!! Wam, I-duszkom oraz ich właścicielom życzymy samych radosnych dni dużo pozytywnej energii od otoczenia oraz wielu sukcesów wystawowych (co akurat jest więcej niż pewne). Pozdrawiam Bożena
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
ja moge tylko powiedziec
![]() gratulacje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VIP Member
|
![]()
No cos Ty? Sama sobie gratulujesz? ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Przyłączamy się do gratulacji. Nie zapomnę podejrzeń, że to do nas trafił Zygzak
![]()
![]() |
|
|