![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Witam wszystkich,
Serdecznie Panstwo informujemi ze Klub CSW na Litwie organizuje II klubowa wystawe CSW w dniu 2008 10 11 w Wilno. Sedziuje sedzina z Litwy Nijole Zeniene. przy tym samym jest mozliwosc branie udzialu w 2 x MWP (CACIB), ktore tez beda w Wilno. - wieciej info http://www.kinologija.lt w jednym weekendzie macie mozliwosc zdobyc LT CH, VET LT CH albo zdobyc 1 wniosek na KL CH LT (klubowy CH rasy) (jest potrzebny CH LT i 1 KL.N albo 2 x KL.N). w 2008 10 12 tez odbedzie sie bonitacia i przeglad mlodych - sedziuje Daiva Rimaityte - Litwa. wieciej info : bonitacia http://www.vilko-klubas.wolfdog.org/...bonitacija.doc wystawa http://www.vilko-klubas.wolfdog.org/klubas/INFO.doc http://www.vilko-klubas.wolfdog.org/...GISTRACIJA.doc czekami na wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
dodajemi
![]() ![]() Libuse Ubrova i Otakar Vondrous ![]() ![]() wieciej info http://www.kinologija.lt/files/cacib...lis2008_lt.doc oras: dla chetnych planujemi bieg SVP 1 w poniedzialek, ale czy on bedzie zalezy od ilosci chetnych. dla tego prosimi do konca sierpnia napisac kto chcial sprobowac zdac bieg i dostac FCI sertyfykat uzytkowosci. Sedzia, cudowny, charyzmatyczny Jan Polony (hodowla "Foncorda" SK) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Moderator
|
![]()
planujemi w poniedzialek bo przed tym mami 2 CACIB. ale dopoki trwa registracia na 100% nie ma daty- bedziemi ustaliac wszystko poznej i robic tak zeby bylo jak najlepej dla innych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Przypominam chetnim ze jescze moze cie zgloszy cie na klubowa wystawe CSV na Litwie oraz milo spedzic czas na VIP party
![]() zgloszenia przesylac na [email protected] (bo ktos tam w Poznej interesowal sie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
love and terror
|
![]()
ja jestem bardzo zainteresowana, ale nie wiem czy z kasa mi wypali
![]() no i Garuda sie cieczkuje, wiec nie wiem, czy chce robic zamieszanie z psami ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Moderator
|
![]()
No i juz koniec II klubowej wystawy CSV na Litwie.
Na wystawe byli zgloszone 13 psow ![]() Sedzia Livija Vaitkeviciene (LT) PSY Szczeniaki LARIKIN GIRIOS DVASIA wybitnie obiecująca Mlodzies CZAMBOR Z VLCIHO DUBU doskonala KL.JN'08 posrednia I'HAKORU GIRIOS DVASIA doskonala, CAC INUKAMI GIRIOS DVASIA doskonala, II otwarta RAPS Z LITAVSKE KOTLINY doskonala, CAC Championy GERYON Z PERONOWKI doskonala CAC, Kl.N'08 SUKI Szczeniaki LAUDAJ GIRIOS DVASIA wybitnie obiecująca II LAUME GIRIOS DVASIA wybitnie obiecująca I, Najlepsze Szczenię mlodzies IARILA GIRIOS DVASIA doskonala Kl.JN'08 naj.mlodzies posrednia ALPESTRE GALICYJSKI WILK bez oceny (przegrzyziona lapa nie mozna ocenic ruchu) otwarta WESPER GIRIOS DVASIA doskonala CAC, KL.N'08, BOB uzytkowa WALKIRIA GIRIOS DVASIA doskonala, CAC championy HARMONIA EDEN SEVERU doskonala, CAC najlepsza para hodowlana Geryon z Peronowki & Harmonia Eden severu najl. hodowla "GIRIOS DVASIA" naj.pies/suka hodowlana Harmonia Eden severu Fotki wkrotce ![]() a o wystawe i VIP party opisze Greg z Czamborem ![]() ![]() Ja, jak organizator moge powiedziec ze wszystko bylo w doskonalej atmosfere, piekne sedziowanie, praca asystentow i usmiechy u uczestnikow. Dziekujemi sedzinie za piekna prace, Jurate, Deima i Justyne za pomoc w ringu. dla Deivida za filmowanie, Vaive, Laure za pomoc. Ingrid z Linas za wszystko ![]() ![]() ![]() Last edited by wolfin; 12-10-2008 at 22:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
Najlepszym reproduktorem została Harka??
![]() Gratulacje dla wszystkich!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
oi, u nas to jest tylko taka nazwa ale w PL bedzie :
najlepsza suka hodowlana ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() To brzmi dumnie: Najlepszy Reproduktor - Harmonia Eden severu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Włąśnie jestem już w domu choć wcale nie chciałem opuszczać Litwy. Atmosfera była naprawde domowa i przyjacielska. Super organizacja, cześć wycieczkowa również no i specjały Litewskie. Dostałem bardzo miłe i serdecne przyjecie, no a VIP party było .............. ale co tu pisać . Niech żałują Ci co nie byli. No i " kuti kuti " było super.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
wyniki bonitacii:
svod mladych: psy LARIKIN GIRIOS DVASIA - VN INUKAMI GIRIOS DVASIA - VN I'HAKORU GIRIOS DVASIA- VN suki LAUME GIRIOS DVASIA - VN bonitacia: psy RAPS Z LITAVSKEJ KOTLINY AsOdXf104,6R1P3/65.5 suki IMIJA GIRIOS DVASIA AsOfR1P1/63,5 WESPER GIRIOS DVASIA AsK1OcR1P3/64 |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|