![]() |
![]() |
|
Kluby CzW i prawo Kluby CzW w Polsce i za granicą, informacje na temat grupy inicjatywnej Klubu Czechosłowackiego Wilczaka, przepisy dotyczące rasy... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie i zapraszam do wspólnej zabawy.
Napisałem w tytule, że to konkurs wiec i musi być nagroda. Nie będzie to najnowszy mercedes, ale myślę, że osoba, która ją otrzyma będzie zadowolona. Teraz trochę teorii, czyli sprawy techniczne: 1. Logo powinno być bardzo przejrzyste. 2. Powinno być dla wszystkich zrozumiałe. 3. Powinno kojarzyć się z rasą. 4. Wzorcem powinien być wilk czystej rasy. 5. Pożądane będą cechy charakterystyczne. 6. Podobieństwa do psów nie są pożądane. 7. Logo może być monochromatyczne lub kolorowe. 8. Powinno być uniwersale tzn. mieć łatwość w przeniesieniu na inne nośniki poza papierem. Myślę, ze to wszystko, ale czekam na wasze sugestie w tym temacie. Oczywiście sędziowania nie będzie, ponieważ wszystkie propozycje będą zamieszczane na stronie klubu i wszyscy będziemy głosowali. Termin nadsyłania prac i zakończenia głosowania wyznaczam na 31.12.2008. Tam będą wszystkie informacje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Witam.
Mamy już pierwszych kandydatów i ich prace. Zapraszam do głosowania i do pracy nad kolejnymi projektami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Wracając do tematu.
Myślę, ze przyszli członkowie klubu powinni już zacząć myśleć nad tym czy klub powinien mieć logo, a jeśli tak to na ile ono powinno być charakterystyczne i wyjątkowe. Niestety powinno być też uniwersalne. Myślę, ze można by było zacząć już takie logo tworzyć. Zapraszam wszystkich do umieszczania w tym temacie swoich własnych propozycji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Może poczekajmy aż klub powstanie lub będzie blisko do jego powstania bo znowu prace ludzi będą leżały i niczemu nie służyły
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wilczasty : Foto
|
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Zdecydowanie popieram.
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie w Nowym Roku.
Mam nadzieje, ze nadchodzący rok przyniesie dużo dobrego dla naszych psiaków. Ruszamy także z dosć ambitnym projektem zawiazania stowarzyszenia. Wszelkie informacje |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Mam propozycje jeśli by to wszystkim odpowiadało to zebranie można by było zrobić przy okazji wystawy Łódźkiej na początku maja. Jeśli też by wszystkim odpowiadało to takie spotkanie moze się odbyć w dniach 7-8 marca br.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Do mnie marzec bardziej przemawia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
No to moze być i trzeba bedzie przygotować kwiaty.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
No ja tez wolalabym marzec, bo w maju raczej marne szanse :P
Jesli w marcu to jak i gdzie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Senior Member
|
![]()
Zarejestrowałem na własne nazwisko następujące domeny
ww.kczw.pl ww.kcsv.pl Proszę o informacje na jakim serwerze mają zostac zaparkowane powyższe domeny, w przypadku chęci ich wykorzystania bezpłatnego przez klub. Administrator strony klubowej otrzyma takie przekierowanie, a w momencie utworzenia klubu zostanie dokonana bezpłatnie cesja na jego rzecz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
Fajnie ale może przyszły klub będzie chciał mieć inne adresy oficjalnej strony??
![]()
![]() |
#14 |
złośliwy krasnolud
|
![]()
Tzn że co? To zarejestruje inną domenę.
![]() |
#15 |
Member
|
![]()
Ok. Rozumiem .
Last edited by Sebastian; 07-05-2009 at 23:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Ja dałem propozycje bo te domeny są już zarejestrowane.
Nie wnikam w to pod jaką domeną klub jeśli powstanie będzie parkował. Oczywiście może sobie zarejestrować każdą wolną. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|