![]() |
![]() |
|
Żywienie i zdrowie Czym żywić wilczaka, informacje o karmach i pomysły na smakołyki, jak szczepić i co robić, gdy pies zachoruje.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Tak co dnia mozna dawac leki z rutyna i witamina C (Rutinoscorbin, Cerutin, itp). Czosnek (rozgnieciony) albo w tabletkach (Alliofil). Do tego echinacea. Albo gotowe biostymulatory jak Immunovit, Biostymina, Propolis (na bazie miodu AFAIR). Mocniejszym wzmocnieniem jest Scanomunne. O innych nie pisze, bo to juz dzialka wetow... ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Czosnek (podobno też ma działanie odstraszające na kleszcze- chyba ze względu na zapach:P) robią też specjalnie dla psów, np: http://www.dorado.pl/uploads/234/BEWIDOG.PDF 29 str
![]() A ze środków ogólnie wzmacniajacych organizm dobra jest tez echinacea ratiopharm (w tabletkach, bo w płynie to na spirytusie)
![]() Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować. チェイタン。 Last edited by Gaga; 08-01-2009 at 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Tego spirytusu jest malo, bo psy ja pija... Albo ja mam takie psy...
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Nie tylko ty masz takie psy
![]()
![]() |
#5 |
'Wilk z baśni' :)
|
![]()
Dziewczyny, dziekuję, dziekuję za inforamcję
![]() A co do leków na spirytusie, to Fu zdecydowanie by to odpowiadało! Gdy ostatnio zlewałam nalewki do butelek, to i Fu i Żaba naprzemienne wznosiły obok mnie modły: "Panie Boże, spraw, niech coś kapnie... niech się jej coś niechcący wyleje na podłogę trochę brzoskwiniówki...Ciebie prosimy..." ![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|