|   |   | 
| 
 | |||||||
| Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  23-09-2010, 12:00 | #81 | |
| Galicyjski Wilk Join Date: Oct 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
 Ale pamiętajcie, właściciele Brandysówki nie lubią psów! | |
|   |   | 
|  23-09-2010, 12:05 | #82 | 
| Junior Member |   

O, czyli będę praktycznie "na miejscu" :-) Jak robiłam rezerwację, to nie mieli nic przeciwko psu, więc postanowiłam się tam zatrzymać. Przynajmniej tak mnie poinformowali telefonicznie. Mam nadzieję, że do soboty nic się nie zmieni w kwestii noclegu z psem. Ostatecznie zawsze można się przespać w aucie   | 
|   |   | 
|  23-09-2010, 22:04 | #83 | |
				 |   Quote: 
 Właśnie się dowiedziałam że własciciele "Brandysówki" zmienili jednak zdanie i już lubią psy (ale uważajcie  ) | |
|   |   | 
|  24-09-2010, 08:00 | #84 | |
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   Quote: 
  , a tych którzy jeszcze nie wpadli na to, że człowiek z psem to też klient, pewnie niedługo zmusi do tego konkurencja.  Z naszych doświadczeń hotelowych, (pewnie zresztą nieoryginalnych, ale może akurat komuś się przyda) dobrze zabrać ze sobą rolkę do zbierania sierści i kilka dużych prześcieradeł  do ochrony hotelowych sprzętów przed sierścią i błotem. Niestety, jutro o świcie wyjeżdżam służbowo za morze, więc nie będzie nas na imprezie - zresztą i tak, 'wyczyny kaskaderskie' nie na mój wiek i zdrowie  . Ale życzę wszystkim udanego startu i finiszu, fajnej zabawy, a przede wszystkim.... DOBREJ POGODY! Będę trzymać kciuki za wszystkich bez wyjątku!   | |
|   |   | 
|  24-09-2010, 09:10 | #85 | 
				 |   

Na stronie imprezy jurajskie jest już zaktualizowana lista startowa, jak również mapka dojazdu.  http://www.imprezyjurajskie.pl/news.html | 
|   |   | 
|  24-09-2010, 10:28 | #86 | 
| Junior Member |   

My za chwilę wyruszamy. Do zobaczenia na miejscu!!!
		 | 
|   |   | 
|  25-09-2010, 21:53 | #87 | 
| Member |   

My już dawno w domu musieliśmy szybko wyjechać i pewnie to co najlepsze nas ominęło ale cóż pozostało kilka zdjęć  Dzięki Było Bardzo Fajnie super  ))))) tylko ta droga  Magda Andrzej wy się chcieliście wszystkich nas pozbyć Prawda ????       | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 10:03 | #88 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2009 Location: Katowice 
				 |   

Zabawa była przednia  Impreza fajnie zorganizowana. wilczaka udało sie nieco zmeczyc. na chwile  Najwieksze wrazenie na Astri zrobiła tyrolka, po zjedzie spogladała na mnie spode łba : "Zaufałam ci , ze bedzie fajnie. Oszukalas mnie!". To bardzo cenne, ze wilczak moze mieć ze mna ekstremalne przezycia a nie tylko ja z nią  )).  Szkoda tylko , ze Łowców nie było - mielibyśmy może wilczaka na podium  ) Mam wielka nadzieje , ze powstanie nowa swiecka tracycja W.A.R. - i w przyszłym roku, bedzie wiecej wilczaków. 
				__________________ http://mumekiaszczurka.fotolog.pl/ | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 11:16 | #89 | |
| Wilkokłak Join Date: Aug 2008 Location: Katowice 
				 |   Quote: 
  Łowców nie było, ale to nie znaczy, że Łowca nie stał wczoraj na podium.   Wczoraj na Jurze odbyło się zakończenie Pucharu Polski w dogtrekkingu ma się rozumieć, skąd przywieźliśmy pucharek za II miejsce w klasyfikacji generalnej kategorii rodzinnej.     Bardzo się cieszymy, ale nie tyle z tego pucharu (choć to też fajne), ale z tego, że udało się nam być na wszystkich zawodach, bo to baaaaardzo fajna zabawa.  Więcej w odpowiednim temacie, jak będą zdjęcia.  Cieszymy się, że Wam się impreza udała i gratulujemy odwagi; nie wiem, czy bym odważyła się zafundować sobie i Łowcy taki przejazd na linie.   | |
|   |   | 
|  26-09-2010, 13:36 | #90 | 
| Moderator |   

ok to gdzie SA WYNIKI - ja tu czekam czekam    zajebista fotka  i trzymami kciuki   | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 14:14 | #91 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

My właśnie dotarliśmy do domu   Było niesamowicie i mam nadzieję, że za rok będzie powtórka  Witkowi też się bardzo podobało, a jemu rzadko kiedy coś się podoba, tak wiec naprawdę wielki respect dla Magdy i Andrzeja! Zaraz będziemy przeglądać zdjęcia i na pewno coś wrzucimy! Bożenka, żałuj, że Was nie było. DT to się może przy tym schować! 
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 14:32 | #92 | 
| 'Wilk z baśni'  :) Join Date: Jan 2008 Location: Kraków / Żydów...i tak na zmianę:) 
				 |   

Dajcie zdjęcia, dajcie zdjęcia, popatrzymy sobie i pozazdrościmy, że nas nie mogło być. Super,że się Wam taka piękna pogoda udała   
				__________________  www.wilkzbasni.pl Kalaratri z Peronówki (Furia) & Clair De Lune Srdcerváč (Luna) & Bazyliszek Wilk z baśni | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 15:40 | #93 | 
| Plessowy wilczak Join Date: Mar 2009 Location: Pszczyna 
				 |   

To mini fotorelacja, bo raczej nie da się na szybko ogarnąć tego co sie działo   Punkty kontrolne były widoczne, choć czasem schowane   Jeden z pierwszysch punktów- strzelanie z procy do Harnasia, Witek kazał zanzaczyć, że trafił za pierwszym razem   Wszyscy razem, w równym tępie   Kolejne zadanie. Na szczęscie wielkość rozpalonego ogniska nie miała znaczenia   Błotko:  Do jednego z punktów kontrolnych należało dojść w szczególny sposób:  W tym czasie psy (i bardziej leniwi właściciele) mogli chwilke odsapnąć:  Ostre zejścia można bylo pokonać na ostrożnie:  Lub na luzaka, nie wyjmując nawet fajki z ust:  Wejście do jaskini nie stanowiło dla psów żadnego problemu:  Ale w środku były "zasadzki" na ludzi:  Wspinaczka:  Niejednokrotnie, żeby bezpiecznie pokonać ostre zejścia jedynym rozwiązaniem było spuszczenie psów. Na szczęście odstępy czasowe w jakich startowali zawodnicy sprawiły, że żadna z drużyn nie wchodziła sobie w paradę.  gustowne szeleczki:  Łiiiii, jedziemy!   Na chłopakach zejście z 30m skałki zrobiło olbrzymie wrażenie   Ostatni 14 punkt, zlokalizowany na mecie- a'la agility. Astarte coprawda kompletnie nie widziała w tym swojego toru, ktory pokonuje na pełnym gazie, ale i tak przeszła go dzielnie     
				__________________ OBERSCHLESIEN IST MEIN LIEBES HEIMATLAND | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 17:27 | #94 | 
| Member |   

To ja od siebie dodam  Lista zgłoszonych 1. Stelmachowski Grzegorz – pies Czamborz Vlciho Dubu 2. Moroń Artur - pies Diuna 3 miejsce 3. Góralczyk Magdalena i Witold – pies Astarte Lupus Ardor 4. Gałązka Anna - pies Morrigan z Peronówki 5. Gałązka Krzysztof - pies Jabberwock z Peronówki 6. Poulik Marek – Arda z Jantarowej Watahy 7. Mucha Dorota 8. Fidor Paulina 9. Kubica Artur – Dina Ameba MOJA WYŻEŁKA 1 miejsce 10. Wojtko Elżbieta - Celeb Jantarowa Wataha 11. Hojeńska Beata – Astri Wilcza Saga niestety nie pamiętam z tej radości kto zajął 2 miejsce ale to też nie był wilczak  Dokładne wyniki pewnie poda Magda albo ktoś z uczestników . Wielki pokłon dla wszystkich którzy brali udział naprawdę daliście czadu ja bym na pierwszych 100 metrach odpadła i te świetne konkurencje zazdroszczę takiego przeżycia | 
|   |   | 
|  26-09-2010, 21:42 | #95 | 
				 |   

Teraz tylko link gdzie będą umieszczane zdjęcia   Jutro więcej  http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.org/galeria/v/W_A_R/ | 
|   |   | 
|  27-09-2010, 10:03 | #96 | |
| Junior Member |   Quote: 
 genialna zabawa!!!  w przyszlym roku musimy sie wybrac wieksza ekipa!!!  ))))nie wiem tylko czy tyrolka z psem kolo 50 kg to cos bezpiecznego...  ))))) Last edited by Skrzat&Bow; 27-09-2010 at 10:03. Reason: lamana polszczyzna;-) | |
|   |   | 
|  27-09-2010, 13:12 | #97 | 
				 |   | 
|   |   | 
|  28-09-2010, 12:02 | #98 | 
| Junior Member Join Date: Jun 2010 Location: Lublin 
				 |   

Było świetnie! Poznaliśmy wielu miłych właścicieli wilczaków oraz ich pupili. W.A.R. było dla nas nie tylko spotkaniem posiadaczy wilczaków, ale jego wyjątkowość wynika z faktu, iż sami staliśmy sie właścicielami. Naszą sunią "beta" - bo alfą jestem ja  - stała sie Cymbarka Galicyjski Wilk  JEST FANTASTYCZNA!!! | 
|   |   | 
|  28-09-2010, 12:48 | #99 | 
				 |   | 
|   |   | 
|  28-09-2010, 14:08 | #100 | 
| Member Join Date: Dec 2007 
				 |   

Alez się działo!!! Super   i gratuluje pomyslow,mam nadzieje ze za rok damy rade sie spotkac na Galicyjskim   | 
|   |   | 
|  | 
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 |