![]() |
![]() |
|
Googlemap ME | Registreer | FAQ | Ledenlijst | Kalender | Zoeken | Berichten van vandaag | Markeer forums als gelezen |
_Administrace Otázky spojené s Wolfdog.org, databází a další technické záležitosti... |
![]() |
|
Discussietools | Weergave |
![]() |
#21 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Junior Member
|
![]()
Trošku OT. Co dělat, když mám u psa zařazený fotky na kterejch vůbec není on. ale jinej pes?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Member
|
![]()
Tebe by spíš mělo praštit, že jsi tu včera měla bejt
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
ja vam nevim lidi, ale prijde mi to jako zbytecnej flejm. Taky jsem koukala, ze jsou novy stranky znicehonic, ale bylo mi jasny, ze se spousta veci objevi asi dodatecne a osobne se me to teda nijak nedotklo.Prijde mi,ze Hrobnik byl zbytecne utocnej, coz melo za nasledek jeste vic utocnou Lenku, ktery se to asi dotklo. (mezi nama, lidi jsou nevdecny svine a nikomu se nikdy nezavdecis, s tim souhlasim). Ale ja bych byla celkem rada, kdyby se forum o vlcacich obeslo bez techto vylevu....Jesteze nasi ctyrnozi jsou nad veci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]() Citaat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
z Podřipské samoty
|
![]()
Proč mi nejdou přidávat fotky? Grrrrrr
![]() Adminovi jsem taky psala a prd.
![]() |
#28 |
z Podřipské samoty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
ChS Tichý stín
|
![]()
Dobry den,
Snažim se o kontakt s adminem ale naprosto zbytečně.prosím o opravu meho inzeratu http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1429 Je to velky problem,lide mi volaji ohledně toho že ma fena má špatné DKK ale ma fena se jmenuje Baghira Grey střipek snů,a je tam uvedena jiná fena. Chápu že je to velmi složite davat dohromady takovy server,ale tahle chyba mi způsobuje problémy u zájemců na štěňata. Hynek Laatst gewijzigd door nanno; 26 September 2011 om 16:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Moderator
|
![]()
Bohužel se hodně hněvu snáší i na mou hlavu. Upozorňuji, že nejsem admin a v současné době, kdy je server v přestavbě nemám ani možnost přidávat přímo na server jakékoliv údaje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
ChS Tichý stín
|
![]()
Předem moc děkuji za urychleni opravy mého inzeratu.ja nechci nikoho odsuzovat a ani nikomu nadavat.wolfdog beru jako usnadněni práce v chovu a ne jako samozřejmost!!!važim si toho kolik prace dalo tenhle server založit.
Hynek ChS Tichý stín - www.wolfdogs.name |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Member
|
![]()
Dobrý den, nevím kdo momentálně zpravuje wolfdog, ale vkládala sem inzerát přes svůj nick tady a místo mých údajů, jsem nějaký Danny z Bratislavi ( pán sice má Aryu ale z Devinskej, já mám fenu Arya Arqeva). Mohla bych požádat o opravu ůdajů v tomto inzerátu? http://www.wolfdog.org/site/cs/dbase/litters/1425 na
Název chovatelské stanice: s Divokou krví Adresa: Letecká 657/43 Město: 16100 Praha Stát: česká republika WWW: http://sdivokoukrvi.wbs.cz E-mail: [email protected] Telefon: 773126850 Další kontaktní info: forum Alissea Děkuji předem |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Member
|
![]()
Tak koukám na nabídku psů, kteří hledají nový domov a po kliknutí na kohokoliv to přesměrovává na štěndo z Peronowki. Pokud to není schválně, tak by to chtělo fixnout
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Junior Member
|
![]()
staci trosku popojed po strance dolu a kliknout na radek se jmenem dalsiho psa...
Laatst gewijzigd door Charles; 13 October 2011 om 12:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Member
|
![]()
To mi právě nejde... po kliknutí na kohokoliv mi to ukazuje "Xezbeth z Peronowki" a to můžu po stránce scrollovat jak chci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Junior Member
|
![]()
verze prohlizece? verze OS?
FF 7 i IE 7 je to OK na klik se "rozjede" lista s infem |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Member
|
![]()
Mám Win 7 HP, FF 7.0.1 a prostě ne :-)
Když už si teda rozkliknu psy k adopci, tak pak už si mezi nima překlikávat můžu, ale na hlavní stránce mi to vždycky udělá to co jsem psal. Laatst gewijzigd door Undertaker; 13 October 2011 om 12:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
Mně to dělá taky tak. Řekla bych, že to přesně Charles myslel.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Member
|
![]()
Jasně, to jsem pochopil až potom... i tak je to ale myslim si chyba :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Šungmánitu-ha Khoyáke
|
![]()
To samý to dělá, když si rozklikneš plánované vrhy.
|
![]() |
![]() |