![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#161 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
Silver Power
|
![]() Quote:
Zdjęcia suuuuuuper !!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Moderator
|
![]()
p.s. przepraszam jiesli pomilylam imiona czy napisalam nie prawidlowo-u mnie jiescze rozum posle podrozy nie pracuje na maxa
![]() dzieki ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Wilczy Duch
|
![]()
Za wszytkie podziekowania dzieki,ale i tak mialo byc lepiej,ale przez to moje chorobsko i nazwijmy to niedogadanie sie z ojcem,wyszlo nie tak jak planowalam,ale,ale za rok to nadrobie i naprawie przy kolejnym spotkaniu,a i tor bedzie dluzszy i lepszy
![]() Ja tu wciaz czekam na fotki,wiec jak ktos ma to niech sle ![]() Wszytkim na zebranym na wystawie GRA-TU-LA-CJE i wybaczcie moja niedyspozycje,ale to chorobsko jednak zaczelo znow wychodzic:/ niedolezalam to teraz mam,ale warto bylo,DZIEKI ze PRZYJECHALISCIE I BYLISCIE! Mam nadzieje ze mi wybaczycie ze tak Was wycioralam na tych spacerach.. P.S. Wszyscy uczestnicy mini zawodow proszeni sa o podanie adresu i czasu jesli pamietaja,bo sa specjalne dyplomy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Moderator
|
![]()
shaluka, jescze raz dzekuje
![]() Geryon mial 28 sekund Harka 30 sekund a adres Suvalku 1, Griskabudis, Sakiu rajonas, Litva ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bez zadnego kodu?
ok Daiva,nie dziekuj tylko za rok przyjedz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
Moderator
|
![]()
moment
![]() 71041 jiest i kod. oczywis cie ze tak, nawet i psy bede juz wystawiac ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
Wilczy Duch
|
![]()
No to super
![]() ![]() ![]() Ja sie nie boje,nie moja klasa:P:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Member
|
![]()
Ja tez dziekuje glownej organizatorce, Shaluce, za zorganizowanie takiego spotkania... Napewno bede pamietac je, jako najbardziej aktywne z ostatnich spotkan... i bardzo dobrze.. brakowalo mi tego. Zdjecia pewnie wrzuci niedlugo Margo do galerii.
ps: no i jeszcze pozdziekowania dla Igiego, ktory razem ze mna pilnowal grila do 4:00 nad ranem ![]() ps2: Barlog 25 sekund
![]() |
#170 |
Wilczy Duch
|
![]()
No nie powiem,wytrwali byliscie i to dzien w dzien,noc w noc.. ze tez %,mlecznych oczywiscie, starczylo to szok :P
I ja wam tez pragne podziekowac,wkonczu przy sutawianiu wszytkiego iw ogole wiele mi pomogliscie,jak i cala reszta,dzieki WAM. Najlepsze spotaknia sa wtedy,gdy wszyscy sie zgraja.. Ale za rok i tak ebdzie lepiej :P:P:P |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() Matko! Ja chyba bylam bardzo zmeczona, bo tym razem o 1.30 spac. I tak ledwo wstalam na wystawe ![]() P.S. Czekamy na foty ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Moderator
|
![]()
He, grila to oni pilnowali.....ale.....dla wodki byli zbyt....miekke...zostalo pol butelki....nooooo Litwa nie ma slow
![]() albo.... dla tego i pilnowali tego grila bo probowali wypic ta butelke tylko butelka byla mocnejsza nic oni ![]() Moc jiest w Tobe ![]() ------------ jiescze nie wyspana to gadam glupoty ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Junior Member
|
![]()
No i ja wreszcie... Bardzo przepraszam, ale w pracy zapieprz i potem do późna mnie w domu nie było...
Shaluka, ja Ci ogromnie i bardzo dziękuje ! ![]() ![]() ![]() ![]() Shaluka, a Ty jesteś świetną organizatorką ! Nawet chora poradziłaś sobie super. Mało tego, myślę, że nawet jeśli byś się tak w połowie nie przejmowała, aby wszystko grało na tip top, to i tak byłoby zajefajnie ![]() Strasznie się cieszę z poznania nowych wilczakowców ![]() ![]() Zdjęcia, jak tylko je zrzucę z aparatu - bo dotąd nie miałam czasu - i dostanę jeszcze te, co zostały w laptopie Przemka (Przemku, adres potrzebujesz, czy masz ?), to zamieszczę też oczywiście. Ale mało ich jest niestety. Tzn. mało takich sensownych. Za bardzo zaaferowana byłam ![]() ![]() Last edited by Manu; 24-09-2007 at 22:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
VIP Member
|
![]()
Ja, na dowód Krzysiowi, że my się potrafimy zabiegiwać dla Was i bez znaczenia czy z psem czy bez:
![]() Danusia, jak widać trenuje przy kazdej okazji ![]() No i na zyczenie zdjęcie z ringu : ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
Senior Member
|
![]()
Shaluka - oto nasz adres: al. Niepodległości 692/86, 81-853 Sopot.
Niestety dokładnie nie pamiętam jaki czas miał Imbus -m jakieś 23-25s ![]() A TY zdrowiej szybko. Do zobaczenia!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
VIP Member
|
![]()
Do galerii wrzuciłam juz fotki, zapraszam: http://cheitan.zperonowki.com/galeria/lodzkaklubowka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Junior Member
|
![]()
Shaluka, Jeszcze raz dziękuję Ci za wszystko! Było nam miło poznać nowych ludzi i spotkać się z tymi, których już znamy. Nie często mamy taką okazję. Żałuję tylko, że tak daleko mieszkamy i nie dojechaliśmy na całe spotkanie. Za to wspominamy nasze wrażenia z zamku i cieszymy się, że chociaż tam zdążyliśmy.
Wystawa była super, gratuluję wszystkim zwycięzcom! Manu, miło Cię było poznać, pogadać, i dziękuję za grzańca z grilla! Jak Ci poszło na wystawie? |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Junior Member
|
![]()
Młodziaki poszły na Best'a !
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#179 | |
Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bieg "na baczność" i próbuje także unosić się nad ziemią (prawie się udało) I jeszcze gorąca prośba - czy możemy ściągnąć do swojej galerii kilka Waszych fotek z forum i galerii Cheya ? Oczywiście podpiszemy, kto je robił. Są kapitalne ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Wilczy Duch
|
![]()
Manu zawsze sluze pomoca,no ja znow sie kuruje,do nastepnego weekendu
![]() Ale musze przyznac ze nie ma dla mnie lepszego dopalacze niz te nasze spotkania i wystawy ![]() Alakra ciesze sie ze ci sie podobalo, a w przyszlym roku nadrobicie i bedziecie wczesniej ![]() Jak i cala reszta mam nadzieje ![]() P.S. Ciągle czekam na zdjecia,ajak cos to [email protected] |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|