![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ciagle jestem w szoku po tych dwoch dniach
wy tez bedziecie jak zobaczycie wyniki z dnia drugiego i porownacie z pierwszym ![]() piesek mi sie zepsul przez noc, smierdzial sedziemu wiec go odstawil ![]() A serio to jakby tak podejsc z sercem to mozna sie wykonczyc... do gory i na dol, bez sensu ![]() w sobote pan Sedzia wyraznie przykladal duza wage do ruchu, mniej do siersci( ktorej teraz Amberkowi brak) na szczescie! dlatego tez poszczescilo sie i Amberkowi, ktory plynie po ringu i Wiewiorce, rownie harmonijnej, mimo ze tez calkiem lysej.... w niedziele inny pan Sedzia stwierdzil ze pies moze chodzic jak przetracony i i tak jest lepszy od tego drugiego jesli jest w jego typie urody ![]() dlatego Amber stanal na ostatnim miejscu, a Wiewiora przegrala porownanie Musze byc szczera, w niedziele uklad sil sie troche zmienil, doszedl np przepiekny Issar od pani Soni. Naprawde przyciaga oko, ladny w ruchu i ma tez kupe futra,no jest potezniejszy, zdecydowanie lepiej prezentowal sie niz Amber ktory juz mial dosc po pierwszym dniu. W klasie byl tez znajomy z Mlada Boleslav - Kairo, sliczny wilczak , ale w innym typie, z takim nie zal przegrac!!! Tak wiec pierwsze miejsca ok, nawet bym sie nie czepiala tego ostatniego, kazdy ma swoj gust, ale walnac Amberkowi bardzo dobra?!? przeciez to nawet obraza dla innych sedziow, tego z dnia poprzedniego, i tego z Mlada Boleslav, ktory uznal Amberka za godnego CACa !!!(miesiac temu) Tak wiec po wielkiej radosci na koniec pozostal niesmak.. To byla jedyna b.dobra na tej wystawie, a byly tez psy co wygladaly jak suki, albo ruszaly sie jak z ciezka dysplazja... nie wiem co o tym myslec mi i tak wystarczy tytulow, zreszta Amber tyle juz ich ma !!! ale boli mnie taka niesprawiedliwosc zreszta nie dotyczylo to tylko Amberka, ale prawie kazdej klasy! jednak ja nie jestem ekspertem od wilczakow, wiec niech ktos madrzejszy to opisze, ja Wam tylko mowie swoje wrazenia oj Slowacja nie jest goscinna dla Polakow.....moze nie chca zeby przyjezdzac, a szkoda bo my ich zawsze chetnie widzimy! troche sie wyzalilam, to zaraz mi lepiej ![]() Ale sluchajcie Amber ma BOBa! A Balrog zgarnal BIS szczeniat!!! wrocilismy z pucharami i z tarcza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Napisalam juz raz ale mi wcielo
![]() To jeszcze raz: zastanawialam sie czy Wam gratulowac , ale pogratuluje - w koncu jakosc Waszych wilczakow zostala juz niejednokrotnie uznana i sami wiecie co macie ![]() Co do roznych wilczakow to gdybym byla sedzia ( a nie jesem i nawet nie znam doglebnie wzorca) - spokojnie polowa nie dostalaby "doskonalej", "bardzo dobrych tez by tak duzo nie bylo ![]() Ja ni kapuje skad taka duz roznorodnosc u rasy, ktora jest tak mloda, ze na talerzu ma sie podane wszystkei bledy i wypaczenia hodowcow innych ras - gotowa sciaga czego unikac, ale nie! Od czasu do czasu promuje sie i rozmanza psy, ktore z wilczakiem maja tyle wspolnego co moja Giga z belgiem ![]() Jak tak dalej pojdzie to znajde jakiegos miesznca o wilczastym umaszczeniu, pokryje nim Gige i rusze na rngi ![]() A co ? Moze jakas doskonala nam wpadnie podrawiam Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|