![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Member
|
![]()
Bestialstwo!!! Niestety, epatowanie "złem" dobrze się dzisiaj sprzedaje i cyniczny, bezwzględny drań osiągnął swój cel - cały świat o nim wie i mówi.
Czy nasze podpisy strącą go w niebyt....? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wilczy Duch
|
![]()
OBY!!! a jeszcze wieksza mam nadzieje ze mu sumienie nie da zyc,przeciez on widzial kazdego dnia tego psiaka, a napewno widzial go jaki byl na poczatku,a jaki ... na koncu. Ja bym nie mogla zyc spokojnie ze swiadomoscia ze doprowadzilam do smierci i to w mekach, bezbronnego stworzenia(jestem na to bardzo cieta na takie zachowania ludzi)..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
The Grim Reaper
|
![]()
żyjemy w parszywych czasach. Ach, gdyby tylko skur.... przyjechał ze swoją wizją do Polski..... Pozostałby tu na wieki wieków amen, przysięgam.
![]() |
#24 |
Wilczy Duch
|
![]()
a ja wyjatkowo bym Cie nie hamowala... ale najgorsze ze to jest jeden z setek takich "geniuszy".. i rzadko ktory ponosi konsekwencje za swoje czyny,to jest straszne ;(
(p.s. wybaczcie bledy -zmeczenie)
![]() "...Brak ci tchu i na oślep uciekasz, Wsiąka krew w biały śnieg, czarny piach, Nauczyłeś się dziś od człowieka: Życia chęć jest silniejsza niż strach." Last edited by shaluka; 25-10-2007 at 00:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
The Grim Reaper
|
![]()
Czekałby go długi i bardzo bolesny koniec... i calą resztę "geniuszy" też....... Dla takich podludzi nie mam litości.
![]() |
#26 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ja po prostu nie rozumiem, jak taki czyn może zostać nazwany dziełem/sztuką... To raz. A dwa - pewnych rzeczy lepiej nie pisać: złe myśli potrafią się bardzo mścić, więc po co kusić los?
![]() |
#27 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Facet i tak na razie nic nie pojmie, bo jest jaki jest, ale mam nadzieję, że jeśli petycję podpisze bardzo, bardzo wielu ludzi z całego świata przynajmniej zrobi się wielki skandal i władze uniemożliwią mu i takim jak on powtarzanie takich "dzieł". |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ehh macie racje..ale jak popatrzylam na te zdjecia tego psiaka,na te jego ufne spokojne i pogodzone ze wszystkim oczy.. zabolalo... strasznie..i roswcieczylo..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
"Miarą człowieczeństwa
Jest stosunek do zwierząt"
![]() |
#30 |
love and terror
|
![]()
i uwazam ten cytat za koniec dyskusji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Słuchajcie, głupio pytac, ale co znaczy to "PaĂs" ?...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Distinguished Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]()
Dzięki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Distinguished Member
|
![]()
POST SCRIPTUM:
http://www.gazetawyborcza.pl/1,75475,4690770.html Cóż, nie ma to jak uaktywniona opinia publiczna.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|