|   |   | 
| 
 | |||||||
| Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  10-01-2008, 18:53 | #161 | 
| VIP Member |   

No i przyznali sie bez bicia   To ja tlumacze pytanie: plącze nam sie w zyciu powiazanie Brendy z samochodami  Ze znajomym w komisie zgadalismy sie, ze on kolega Malgosi i Wojtka.. na stacji gazowej Romana zaczepil pare razy mlody chlopak, o wilczaki. Zaczepil bo Romus jezdzi ze zdjeciem Gigi i Cheya na szybach. Przedwczoraj znow zaczepil i powiedzial ze jego kolega juz ma wilczaka...  No i rozpoczelo sie sledztwo  Dostalismy bledne dane, bo wilczak (suczka) mieszka w Wawie ale ma 4 miesiace! Nie pasi.. tym bardziej ze otwiera lodowke  Wyszlo, ze chlopak machnal sie w wieku i wytypowalismy Silverke   Jak kolejny raz, w okolicznosciach samochodowych ktos wspomni o wilczakach od razu krzyczymy 'Silver Power"   | 
|   |   | 
|  10-01-2008, 19:13 | #162 | 
| Junior Member |   

no tak czulem ze gdzies tu sie musimy mijac wsrod ludzi tym bardziej ze mieszkamy dosc blisko siebie na mokotowie   Jak pierwszy raz poszlismy do weta to ten sie ucieszyl mowiac " ooo kolejny wilk w kartotece bedzie", a dokladniej chodzilo o Guardzisko ktore to owego weta odwiedzalo   Jak by tego bylo malo to w dziedzinie siad i waruj oczywiscie trafilismy do "Baritusa"   
				__________________ .:Opinia jest jak dupa - każdy ma swoją:. | 
|   |   | 
|  10-01-2008, 19:18 | #163 | 
| VIP Member |   

W takim razie jak Adrian nie wymysli jakiejs "pracy" to zapraszamy na wiekszy spacer   A jka wymysli to na mniejszy (pod wzgledem ilosci wilczaków). Śmigacie już po "naszych" terenach, które pokazalismy Jabberowi ale mamy jeszcze kilka w zanadzru   | 
|   |   | 
|  12-01-2008, 19:49 | #164 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2007 Location: Kampinos 
				 |   

Jak wiecie wilczaki mają wiele twarzy! Tu Mentall w wersji „ja sem netoperek”.  pozdrawiamy! Hexeann & Mentall | 
|   |   | 
|  13-01-2008, 02:08 | #165 | 
| Distinguished Member Join Date: Jan 2004 Location: Supraśl/Poznań 
				 |   

Aha, prawdziwy batman!!!    | 
|   |   | 
|  13-01-2008, 02:11 | #166 | 
| Junior Member |   

ksiaze Vlad, i te kiełki    
|   |   | 
|  20-01-2008, 23:43 | #167 | 
| Junior Member |   

No widze ze z tym snem to tak na powaznie u was   To ja tak na szybko pare fotek z dzisiaj, bo w koncu jakas w miare normalna pogoda byla. P.S czy rodzenstwo juz poczulo wiosne ?? Magri zaczela tak gubic wlos ze po 2-ch dniach mam pelny worek w odkurzaczu  ale zeby nie bylo, tego wlosa wizualnie jej jakos nie ubywa, gubi sam puch zimowy     
|   |   | 
|  21-01-2008, 00:40 | #168 | 
| Silver Power |   

Ślicznie wygląda. Pozdrawiamy M&W | 
|   |   | 
|  21-01-2008, 00:59 | #169 | 
| Junior Member |   

oj slicznie slicznie, pokazujcie Lorcie a nie tu chwalicie    
|   |   | 
|  21-01-2008, 12:23 | #170 | 
| Junior Member Join Date: Feb 2007 Location: warszawa/wkrótce łoś 
				 |   

u nas mowy nie ma o śnie zimowym Barusia...   niestety   dokazuje jak zwykle  a nawet bardziej  zdjęcia z sylwestrowej wyprawy w bieszczady są na " wilczaku zimowym" - pięknie było. obawiam sie ,ze to jedyna prawdziwa zima,jaką w tym roku widzieliśmy... teraz to mozna tylko na zdjęciach zimę zobaczyć...   póki co miś tapla się w błotku na spacerach i tez jest zadowolony. ja mniej   czy gubi jakoś bardziej siersc to nie wiem, wydaje mi sie ze tak samo cały czas - czyli sporo   szczerze mówiąc mam nadzieję ze tak jak tatuś będzie teraz na wiosnę miał coraz piękniejszą sierść, bo na razie zadnej grzywy nie widać. napiszcie ile wazą inne silverki ( zwłaszcza chłopaki ) bo ja się az boję pierwsza ujawnic - ta klucha wazy spoooro, chociaż nie wygląda... pozdrawiamy wszystkich - monia i baruś | 
|   |   | 
|  21-01-2008, 12:38 | #171 | 
				 |   

zapomniałam... zdjęcia z wczoraj : tak oto rośnie nasz miś   a tu moje ulubione porównanie     | 
|   |   | 
|  21-01-2008, 12:47 | #172 | 
| Junior Member |   

no tak, te meskie rozmowy i spojrzenia   co do wagi to nie ma sie co krepowac, ja bez kozery powiem - miedzy 31-32 kg, i tak jak napisaliscie, nie widac tego wogule, do momentu postawienia na wadze   
|   |   | 
|  21-01-2008, 18:14 | #173 | |
				 |   Quote: 
  ) może braciszkowie coś dorzucą ? | |
|   |   | 
|  06-02-2008, 16:26 | #174 | 
| Junior Member Join Date: Sep 2007 
				 |   

Pozdrowienia znad Bałtyku     przesyła Dźwiedź piaskowy   znany także jako szakal majk  
				__________________ Wilczak jest jak wirus, jeśli w systemie jest dziura - on ją znajdzie   | 
|   |   | 
|  06-02-2008, 17:18 | #175 | 
| Junior Member |   

qrcze taaaaka woda, Magri by tam oszalala, wiec stolyca zazdrosci   u nas bardziej "stepowe pozdrowienia"      
|   |   | 
|  07-02-2008, 09:02 | #176 | 
| Silver Power |  Medi 

MEDI jest już u nas - czeka nas sporo pracy    cdn | 
|   |   | 
|  07-02-2008, 10:36 | #177 | 
| Distinguished Member Join Date: Aug 2004 Location: Kraków 
				 |   | 
|   |   | 
|  07-02-2008, 11:22 | #178 | 
| Wiewiórka Wredna |   

Mocno trzymam kciuki   Poproszę pogłaskać ją ode mnie. 
				__________________ (...)W kwestie mroczne i ogromne Słodka świata treść wycieka: Wszystko wina to człowieka(...) | 
|   |   | 
|  07-02-2008, 12:22 | #179 | 
| love and terror Join Date: Jul 2004 Location: Twardogóra/Gdańsk 
				 |   

chyba nie jestem w temacie... Wojtek, mozesz oswiecic, jaka Medi? | 
|   |   | 
|  07-02-2008, 12:32 | #180 | 
| VIP Member |   

Uff...dobrze,że młoda bezpecznie zlądowała...szkoda tylko że takim kosztem  Trzymamy kciuki za szczęsliwy ciąg dalszy...ale jest z Wami więc będzie juz tylko dobrze   | 
|   |   | 
|  | 
| 
 | 
 |