![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Sluchajcie, moze zrobic jakas liste kto gdzie jedzie?
I czy szuka transportu albo czy ma miejsce w samochodzie, zeby kogos zabrac? Wiem, ze jest troche osob, ktore chca jechac, ale nie maja jak. A inni moga miec miejscowke ![]() Na dzien dzisiejszy ja jade na pewno na Slowacje, a Lazne od dwoch dni stoi pod znakiem zapytania - bede wiedziec w polowie maja. Ale raczej tak. Jakby co, na podroz do Lazne moze bede miec miejsce na kogos z psem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
love and terror
|
![]()
z garuda nie cwiczymy, nie mamy mozliwosci.
Ale do czasu. Sama w tym roku planowalam oboz agility-ale do Grygara |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
K-Lee Family
|
![]()
My planujemy pojechać do Hronca
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
VIP Member
|
![]()
Czas plynie wiec przypominam o robieniu rezerwacji... szczegolnie na oboz w Lazne Belohrad... Kto jedzie na Slowacje pod namiot ten rezerwowac nic nie musi - miejsce zawsze sie znajdzie, ale warto napisac ogranizatorom, ze sie wpadnie, aby mogli sie przygotowac...
![]() No i mam tez pierwsza liste obecnych - niech sie zglasza ten kogo brakuje: *** Letni obóz dla wilczaków - Lázně Bělohrad (CZ) - ? Kasia (+ Cora) - ? Macia (+ Freyr) - Margo & Przemek (+ Alistair, Balrog, Juvart, Eligo, Merry Bell, Jolly) - Narvana (+ Garuda) - Shaluka (+ Ishtar, Kala) *** Letni obóz dla wilczaków - Jevišovice (CZ) *** Letni obóz dla wilczaków - Hronec (SK) - AngelsDream (+ Beriet Baaj) - DORA (+ Jotun, Kokbael) - Gia (+ K-lee) - ? Joke (+ Iowa) - Magda (+ Blitz) - Margo & Przemek (+ Alistair, Balrog, Juvart, Eligo, Merry Bell, Jolly) - Shaluka (+ Ishtar, Kala) - sssmok (+ Jabberwock, Anarchia) - szasztiny (+ Imbus) - wolfin (+ Harmonia, Geryon) *** Letni obóz TART - Žirovnice (CZ) - by sie chcialo...
![]() |
#25 |
love and terror
|
![]()
ja byc moze Narvana+druga osoba...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
hmm ja to powazne mysle o 2 tydzien w LB.
Gosia zamowenie przez ciebie jak zawsze ![]() i u mnie banda moze byc wieksza bo jescze kilka maliuchow bez rodziny mam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Junior Member
|
![]()
Ja poproszę o zapisanie "na marginesie" - może się uda
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wilcza Saga
|
![]()
No ja i Cora do Hronca może też, ale trzeba by znaleźć środek transportu, bo do Lázně Bělohrad raczej przywiozą mnie rodzice i pojadą, a do Hronca to już jest problem;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Junior Member
|
![]()
Ja jeszcze do Lázně Bělohrad z Freyr.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Distinguished Member
|
![]()
Daleko jest ten Hronec od polskiej granicy? Czym można tam dojechać nie mając samochodu? Czy w ogóle podróż pociągiem za granicę jest droga? Bo zupełnie nie wiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Junior Member
|
![]()
Agnieszko, w 2005r wybrałam się do Słowacji na obóz pociągiem i autostopem
![]() ![]() ![]() Jeżeli wybiorę się do Hronca, a niestety będę mogła podjąć ostateczną decyzję przed wyjazdem (cóż - praca), to będę miała miejsce w samochodzie dla osoby z psem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Ja bym się chętnie wybrała na obóz, ale narazie mój środek transportu na takie długie trasy odpada. Więc gdyby ktoś miał miejscówkę to ja i Licho chętnie się dopasujemy do terminu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Junior Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Senior Member
|
![]()
Agnieszka, Hronec je zde:
http://mapy.zoznam.sk/index.pl?zoom=...ec%2C%20Brezno |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
Do Hronca jest prosty dojazd, akurat tamte rejony są mi znane.
Mozna pociągiem dojechac do Liptovskiego Mikulasa a potem autobusem. Są jeszcze inne połaczenia, znajdziesz je tutaj : http://www.zsr.sk/generate_page.php?page_id=113 http://cp.atlas.sk/jrcis.asp?p=AT |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jesli uda mi się przed obozami kupic wkoncu tego upragnionego big wanika, to jak coś to ja mogę bez problemu kogoś zabrac ( do konca czerwca sprawa powinna byc juz pewna na 100%, wiec jak cos to dajcie znac, bo ja bede tylko dwojke gudłai brac i jedna osobe, jesli nie bede sie czula na silach sama prowadzic przez tak dl;uga droge
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Distinguished Member
|
![]()
Dziękuję Wam za opdowiedzi
![]() W takim razie będę obliczać koszta wyjazdu i zobaczymy jak wyjdzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Mnie i Alego prosimy o wpisanie na obóz do Hronca, a ponieważ nasz przyjazd będzie uzależniony od przyjazdu Joli to również "na marginesie"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Widze, ze szykuje sie naprawde spora grupa z Polski na obu obozach. Nareszcie bedzie mial kto spiewac przy ognisku na slowackim obozie
![]() ![]() ![]()
![]() |
|
|