![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Np padl pomysl, aby przy okazji spotkan robic szkolenia czy prezentacje... Roznego rodzaju.... Pierwszy pokaz mielismy w Sulminie, gdzie mozna bylo "wgryzc" sie troche w psie zaprzegi... Warto by bylo to poszerzyc - zrobic szkolenia tropienia, obrony, agility... Spotykamy sie w roznych czesciach Polski i zawsze znajdzie sie w okolicy osoba, ktora jest w danej dziedzinie znanym szkoleniowcem... Co za problem poprosic, czy by nie wpadla i nie poopowiadala troche i swoim koniku.... Dzieki temu kazdy moglby zobaczyc, czy dana dziedzina sportu/pracy/zabawy nie jest wlasnie dla niego... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Senior Member
|
![]()
Pavel my wszyscy się takm bardzo dobrze bawilismy i dlatego wszystko było na luzie.
raczej nie sądze aby kto kolwiek był tam nie zadowolony. Faktycznie mozna by było pomyśleć o tym aby memoriał zorganizować inaczej i podzielić go odpowiednio do wyszkolenia psów i wieku. Wtedy to już będzie problem właścicieli, że nie szkolą psów. Zresztą zawsze można zrobić też odpowiednie szkolenie ale wiem, ze na wszystko nie starczy czasu. Bardzo dobrze, ze wszyscy wymieniamy swoje opinie i nikt tu nikogo nie atakuje czy krytykuje. Ja jestem szczęśliwy, ze mogłem poznać tylu wspaniałych ludzi właśnie takich jak Ty czy Dajva bo dla mnie to było bardzo dobre doswiadczenie i lekcja. Wiem nad czym muszę popracowac i co poprawić. Jestem ci wdzięczny za każde uwagi nawet krytyczne. Myśle, że większosć podzieli moje zdanie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pavle drogi, to ze mozna sie nie zgadzac z pogladami innych, miec inne zdanie czy uslyszec krytyke nie oznacza ze musi byc niefajnie ![]() Mnie w tym roku nie bylo ale pamietam nasza ostatnia obecnosc na spotkaniu i pewne obserwacje sa niezmienne. I co wazne, ze jak sie okazuje, takie spotkanie to jedyna okazja w roku aby ktos ruszyl temat inny niz "moj piesek jest sliczniejszy" ![]() W internecie wszystkie psy sa genialne, wspolpracuja na mistrzowskim, sportowym poziomie a wyklonywanie komend maja na 110 %, w warunkach "bojowych" czyli na takim spotkaniu, wylazi prawda i czasem zalosnie skrzeczy ![]() ![]() Wiec jesli krytyka obudzi rzeczowa wymiane pogladow to zawsze ktos na tym skorzysta ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
Member
|
![]() Quote:
Na kolejne spotkanie w naszych stronach jesli będzie wola ściągnę prawdziwego super fachowca z tropienia użytkowego ( ale nie IPO) na Pomorzu wg mnie.
![]() |
![]() |
#125 |
Senior Member
|
![]()
Witam
Tu macie wszystkie zdjęcia ze spotkania. http://s455.photobucket.com/albums/q...rew/spotkanie/ Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 | |
Forest Hood
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Senior Member
|
![]()
Fajna ta wilczyca. Kiełki jeszcze małe bo młode ale pewnie nieźle już kąsa.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
No nie, już ziewnąć sobie nie można? A kąsać to dopiero zacznie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Senior Member
|
![]()
To ja już się boję. Bo co będzie jak maleństwu ząbki urosną. Wtedy to nie wiadomo kto mocniej będzie kąsał.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 | |
K-Lee Family
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Moderator
|
![]()
Poniewaz wczoraj Pozna opuscil ostatni gosc - tym samy uwazam spotkanie oficjalnie za zakonczone....
![]() Wspolnej fotki nie udalo sie nam zrobic... a szkoda... ale mala statystyke mamy... Jak co roku jest ona zaskakujaca, bo nigdy calej grupy nie widzi sie razem.... W Poznej stawillo sie 81 wilczakow i 16 psow "ras innych". Ich wlasciciele (102 osoby dorosle i 20 dzieci) przyjechali z 6 krajow (Polski, Czech, Slowacji, Niemiec, Holandii i Litwy). W Memoriale Hokiego startowalo 49 psow - 24 w klasie poczatkujacych, 25 w klasie zaawansowanych. Na przeglad hodowlany stawily sie 22 CzW - 16 na przeglad mlodych i 6 na bonitacje. Wyniki zawodow juz za chwileczke, juz za momencik... |
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Distinguished Member
|
![]() Świetne zdjęcie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Distinguished Member
|
![]()
Pavel wlasnie to zdjęcie miałam na myśli, nie wiem, czemu się nie wy świetliło w moim poście
![]() Piękne zdjęcie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Senior Member
|
![]()
No tak Pavla pies go lizał po twarzy, a mnie mój gryzł po nosie. Moze to też jest jaiś inny rodzaj miłosci taki bardziej agresywny. :d Sliczne zdjecie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
Senior Member
|
![]()
Pavel zrozum, ze Gosia nie tylko żyje wolfdogiem i tymi wynikami. Jak wróci po weekendzie to się tym zajmie. Dajcie dziewczynie trochę odpoczać. Jest zmęczona. Więcej cierpliwości.
Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Moderator
|
![]()
eh moglam wyniki ja porobic ale te listy zostali u Gosi
![]() Greg, masz racje ja tam bylam tydzien potem i widzialam film z zycia zomby ![]() i DZEKUJE rodzine Peronow, ze byli takie mile i dobre dla mnie i mojej bandy ![]() ![]() ![]() i najlepsza fotka (dla mne jasna sprawa) the best trener and the best working dog ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Junior Member
|
![]()
Tak mi się przypomniało...
![]() Oblężenie Margo - ciekawe, jakie smakołyki miała...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |