![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Witam wszystkich serdecznie.
W sobotę odbyła sie MWPR we Wrocławiu z udziałem wilczaków. Niestety nie wszyscy dotarli, ale jak zawsze było sympatycznie. Oczywiście podaje wyniki. 1. Czambor z Vlceho dubu -ocena doskonała Zw.Mł Najlepszy Junior w rasie. 2. Ilmarinen Girios Dvasia - ocena doskonała medal złoty CWC CACIB Najlepszy pies w rasie. 3. Mental Silver Power - niestety nie dotarli. 4. K-lee Vornja z Peronówki - ocena wysoce obiecująca i najlepsze szczenie w rasie. 5. Cora z Hvozdecke kotliny - ocena doskonała Zw. Mł. 6. Mallory Silver Power - niestety nie dotarli. 7. Adane Jantarowa Wataha - niestety nie dotarli. 8. Jadiel z Peronówki - ocena doskonała CWC CACIB Najlepsza suka w rasie, Zwyciezca rasy 9. Beti Wilk z Polskiego Dworu - Niestety nie dotarli. Myślę, ze nigdzie nie popełniłem błedu, a jak coś to proszę o sprostowanie. Wszystkim zwycięzcą serdecznie gratuluje. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
A nam znow olali zgloszenie, ale teraz to nawet lepiej bo tez raczej bysmy nie dali rady dotrzec
![]() Jednak wszystkim zwycięzcom gratulujemy, brawo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Wilczaki rowniez wygraly we Wrocławiu uznanie FAKTOW TVP 3 Wrocław
![]() http://ww6.tvp.pl/18090,20080928799422.strona - link do dzisiejszego wydania FAKTOW. Materiał bardzo krotki ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
A i znowu Hera dałałupnia Zygzakowi.. chyba dlatego, zeby sie chłopak nie rozbestwił
![]() Gratki dla wszystkich, dla młodego jak zawsze szczegolnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Grzechu szalejesz, szalejesz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Ale nie ma sie czym przejmowac.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Jak podeszli i spytali jakie psy podobają mi się najbardziej to stwierdziłem, ze Dogi. Na pytanie o to, ze nie mam doga odpowiedziałem no tak ale wilka i to nie pies, a Pan pytał o psa. Potem wkręcałem faceta, ze to wilk i się troche zmieszał. Na końcu zapytał mnie co sądze o wilczakach no i to puscili. To faktycznie był zart bo dziś nie mogliśmy przejsć alejką do końca bo co chwila nas ktoś zaczepiał. Przemek nawet stwierdził, ze przestaje odpowiadać jaka to rasa i będzie mówił kochane mieszańce. Dziś wszyscy szukali wilczaków, a one wystawiały się wczoraj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
nie kochane mieszańce tylko 'kundle, burki osiedlowe'
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilczy Duch
|
![]()
Trzeba zrobic chyba jakas plakietke z nazwa i bedzie spokoj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]()
Ja mam i co z tego. Tak podchodzą i łapy pchaja. Już nawet nie pytają czy pogłaskać można. Mój dwa dni miał wersje demo, a w niedziele na szelkach to było demo super.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|